mandag 20. april 2015

Gråtoner maling

Fra myke rosa puddertoner til lekre lilla auberginetoner…til blått, gråblått eller kanskje til en sprek gul eller oransje? Men når det er sagt finnes det en rekke ulike nyanser av grått, som selvsagt gir ulike uttrykk. Derfor tenkte jeg denne gangen å ta dere med gjennom noen av Jotuns mest populære gråtoner.


LADY Pure Color, enda mattere og vakrere! Bli med på spørreundersøkelsen og vinn gavekort på LADY- Maling. Det er mange av oss som har sluppet gråfargen inn i hjemmene våre.

Kanskje ikke så rart at grått har tatt over for hvitt som en dus og myk kompromiss-farge. En grå vegg gjør det lunere enn hvitt, men oppfattes ikke like hardt som svart. Og jommen stråler den med trendfargene rosa, grønt, gult og blått, og er . Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Prøv deg gjerne på flere vegger, for gråfargen endrer seg med lyset og vil oppleves forskjellig på forskjellige vegger og forskjellige tider av dagen.


En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. Et spørsmål jeg ofte får er hvilken gråfarge jeg vil anbefale.

Den perfekte gråfargen er vanskelig å anbefale da det kommer helt an på om du vil ha den varm, kald eller mest mulig nøytral. Alternativene ser du her:. Slik bruker du gråtoner når du maler … annette-smiler Bruk av svart som en del av paletten? Hvis vi ser på kunsthistorien og maleren Paul Cezannes berømte arbeider, legger vi merke til at han unngikk å bruke ren svart i sine malerier. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre.


Nå males husene grå – over hele landet, i bygd og by. Store hus og små hus, i alle stilarter og omgivelser. Fargehandler Marius Engen sier at de kanskje gjorde noe feil da de blandet den grå malingen. Grå er ofte blitt kalt sofistikert, stilig og elegant, mens farger er blitt kalt vulgært. Hvem vil få kjeft fordi de har malt huset sitt i en vulgær farge?


Vi formes av diskusjonen, sier fargeforsker Kine . LYS GRÅ : Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter anbefaling fra megler, som tror malingen økte verdien på boligen betraktelig. MØRK GRÅ : Den ene veggen på toalettet ble malt i en tydelig kontrastfarge. Synes du grå er kjedelig? I så fall tenk om igjen.


Som den franske maleren Odilon Redon sa en gang Den fundamentale gråfargen er sjelen til alle farger, og det inngår faktisk et helt spekter av gråtoner , fra lysegrå og skifergrå til mørkere stål og blågrått. Grå kan være industriell, romantisk eller ultramoderne: tilfør din . En basisfarge mange vil ha nå er grå , og den passer veldig godt til kjøkkenskapene.

Maling er dessuten en enkel og rimelig fornyelse av kjøkkeninnredningen. Les også: Se hvordan den lille familien omgjorde 90- . Tapet, farge og maling. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Har dere noen fargenavn som . GRÅTONER : Syns du det er stilig?


Men er såkalte trendfarger egentlig bare et sleipt triks fra produsentene for å selge mer maling ? Trefasader i hvitt, grått og svart. Oppdag våre hvite , grå og sorte fasadefarger. Vi har samlet av våre mest elegante farger for de som vil ha en hvit , svart eller grå hus. Vår mest holdbare maling noensinne for trefasader.


Skal du male eller tapetsere stua? Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge! Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den riktige fargen til meg. Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en farge som heller mot grønn eller blå. Jeg vil bare at den skal være grå.


Fant dette bildet og jeg synes den gråfargen var perfekt. Noen som har eller vet om noe som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.