onsdag 1. april 2015

Funkishus på skrå tomt

Under finner du våre modeller merket med For skrå tomt. Funkisbolig for skrå tomt med carport og inngang nede. Felles oppholdsrom ligger på hovedplan og soverommene ligger i sokkeletasjen.

Vi bygger moderne, funkishus tilpasset dine individuelle behov. Nordbohus, Norgeshus, Block Watne, Systemhus, Boligpartner, Norhus, Norske Hus og Hellvik hus leverer alle kubistiske, kule hus. Vi kan tilby klassiske hus for skrånende tomt/terreng med alle muligheter til å oppfylle dine behov og ønsker.


Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes.

En funkisinspirert bolig beregnet for skrå tomt. Hedalm-Anebyhus - Vestli (skrå tomt): Rolig, fin takform, men også her en hang til karnapper. Likevel et hus som prøver å ivareta klassisk .

Ferdighus VIVIANITT Moderne er en spennende og trivelig hus med gjennomtenkte romfunksjoner. Huset passer godt for avlang, skrånende tomt med hovedutsikt i den ene kortenden (helst mot sør evt. vest). Lurer på om noen har erfaring med bygging på slik skrå tomt som vi har?


Blir det sinnsyke ekstrakostnader for og få til hus beregnet for flat tomt . Vet det er flere forslag på budsjett her, men synes det er vanskelig å finne . Arkitekttegnede hus behøver ikke å bli dyrere enn kataloghus, men. Generelt sett koster det mer å jobbe med skrå tomt enn en flat, enkel tomt. Byggmann bygger et hjem til dine drømmer.


På skråtomt blir Aurora en bolig hvor de store, åpne oppholdsrommene ligger i hovedetasjen. Soverom og ekstra stue, ligger adskilt i underetasjen. Dette er et spennende og populært hus godt tilpasset alle livets faser, hvor du. Selv om hovedmodellen er tegnet for skråtomt, kan huset også tilpasses en flat . Med fem halvplan er huset tilpasset den skrå tomten.


Hustypen Bømlo, moderne enebolig i tradisjonell arkitektur, boligen har egen leilighet. Vi gjør også alt fra mindre QuickFix jobber til totalrenovering av din bolig. Jeg er opptatt av å skape lune og varme hus som gjør at folk føler seg velkomne.


Et funkishus for flatt terreng Flott funkis hus, med store rette takflater, og store. Det er enkelt å tilpasse boligen til skrå tomt, eventulet med hybel i underetasjen. Mulighet for utleie i sokkel, eller du kan benytte alt areal selv. Romslig stue med åpen kjøkkenløsning og egen inngang til vaskerom . Bjørge er et hus over 2½ plan med uinnredet kjeller som evt.


Planlagt for lett skrående eller skrående tomter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.