onsdag 1. april 2015

Fliser over kjøkkenbenk inspirasjon

Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til flere elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate, veggfarge samt gulvmateriale. Det er enkelt å legge fliser over kjøkkenbenken selv, men det er en del ting du må passe på for at resultatet skal bli bra. Her ser du ett utvalg av våre dekorfliser , spesialfliser , mosaikker og andre fliser som blant annet kan brukes på badet eller over kjøkkenbenken. Dette er fliser som er som smykker som setter den siste prikken over i-en på ditt prosjekt.


Bruk av kjøkkenfliser mellom kjøkkenbenk og overskap er et vanlig og trykt valg siden keramiske kjøkkenfliser er.

Fliser mellom kjøkkenbenk og kjøkkenskap. Det var dumt fordi jeg hadde tenkt å ta bilder av inspirerende fliser jeg kunne drømme om å ha på . De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Men valgmulighetene er mange, så hvorfor ikke gå for noe litt . MATERIALER OVER KJØKKENBENKEN : Kunne du tenkt deg fliser , glassplater eller våtromsmaling over kjøkkenbenken ? Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Golvabia har det meste av materialer, både gulvfliser og veggfliser.


Her finner du inspirasjon , kunnskap, guider, eksperthjelp og mye annet.

Ofte er det satt opp en gipsplate inn mellom kjøkkenbenken og overskapet for å ha . Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. Se hva du kan gjøre med gamle, stygge fliser. Video: Kari Janne Standal og.


Kjøkkenfliser er en fin mulighet til å sette et personlig preg på et nytt kjøkkenet eller til å friske opp det gamle. Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du. Trenger du litt inspirasjon til. Norges eldste flis -kjede med butikker spredt over hele landet. BLI INSPIRERT AV VÅRE FLISER.


Stylizimo lagde en kjøkkenplate selv til å ha over kjøkkenbenken for å få den. Først tenkte jeg på sorte fliser som stod til den sorte kjøkken . Helt hvitt glatt kjøkken, men lys benkeplate. Veggene blir i en lys gråtone.


Hva ville dere hatt på vegg over benk? Vil hvite fliser gjøre alt v. Del gjerne om du blir inspirert.

Legg også merke til de flotte flisene de har over kjøkkenbenken. IFI jobber blant annet med å inspirere folk til å gjøre det hyggelig hjemme. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken , i stedet for fliser ? Her er ett bilde av flisene før min lille makeover. Håper du kan finne litt inspirasjon her hos meg.


Hvite fliser over kjøkkenbenken er en uslåelig klassiker! Baderominspirasjon - Kvalitet og design i ett - Simple med dør. Hva tror dere kunne vært fint å ha over kjøkkenbenken her? Spør forumet for å bli litt klokere og kanskje få litt mer inspirasjon til hva man kan få kjøpt der ute.


Heisann Vi vurderer om vi skal gå for en løsning med murpuss over kjøkkenbenken istedenfor fliser. Jeg har vekslet mellom glass, fliser , stål og tapet. Inspirasjonen til dette fikk vi når vi så bilder . Relaterte ord: fliser , fliser ba gulvfliser , fliser kjøkken, pusse opp ba.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.