tirsdag 14. april 2015

Eikeparkett 1 stav

Hos oss finner du kvalitetsparkett til gode priser. Vi sender til hele landet, eller du kan hente selv i Oslo og Bergen. Alt på lager og størst på parkett i Norge.

Alltid de mest trendy stavs parkett gulvene. Vi leverer 1-stav parkett av høy kvalitet til markedets garantert beste priser. Et rustikt og eksklusivt plankegulv av den harde tresorten eik.


Gulvbordene med fasede kanter forsterker den allerede eksklusive følelsen som et plankegulv gir.

SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. Ved å blande de klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi . Pergo 1-stavs parkett er et tregulv med stor personlighet hvor vi fokuserer på å fremheve tresortens unike særpreg og naturlige variasjoner. Kreativ leder i Fargerike kaller det en gulvrevolusjon, og ifi. Det er ingenting som tyder på at dette vil endre seg . KampanjePergo Lofoten arktisk eik 1-stav parkett.


KampanjePergo Lofoten grå eik 1-stavs parkett. Deco Parkett har et bredt utvalg 1-stavs gulv med forskjellige innfarginger og behandlinger. Sjekk ut vårt store parkett og laminat sortiment til garantert best pris.

Vi vil ikke ha 3-stavet eikeparkett, vi vil ha 1-stavsgulv, melder. Fire av seks gulv på bestselgerlisten er 1-stavs eik, mens det også har snekte . Eikeparkett med flott børstet matt lakk, hvit. Rask og sikker legging med limfritt 5G Clic lås.


HARO Parkett 1-stav Eik Lys Hvit Markant Strukturert 2V Serie 4000. PARKETT NATURAL TENDER Kr 5pr kvm Flere valg. PARKETT NATURAL BLISS Kr 5pr kvm Flere valg.


Kahrs parkett Eik Antium 1-stav plank, mikrofaset, hvit, matt lakk, 15x187x2266/24mm. Nydelig spesialutviklet limited edition parkett fra Halvor Bakke. Parkett stav i europeisk eik som er børstet, spesialbehandlet og hardvokset i overflaten. En eksklusiv 1-stavs parkett i eik i Berg Bergs sortering Spar som gir en livlig overflate med små kvister og variasjoner i treet.


Børstet overflate og v-fug på kort- og langsider. Vår mestselgende enstavsparkett, designet av Fargerike, produsert av Tarkett. En pen og slank parkett med tidsriktige . Bare den fineste eiken er sortert ut til denne eksklusive 1-stavs planken. De naturlige treegenskapene er forbedret med børsting og . Beskriv hvilket gulv du vil ha og vi skaffer det. Vi sender over hele landet, levert rett hjem til deg.


Tarkett eik rustikk er en kjempefin stavs parkett fra Tarkett. Dette er en meget eksklusiv parkett med hele års garanti. Prima sortering, hvitoljet, fra 50- eks mva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.