onsdag 22. april 2015

Eik heltregulv

Fargene på bildet kan . Naturlig skjønnet vises i dette gulvet. Nordic eikegulv har en klar hardvoksolje, som fremhever den naturlige strukturen. Moelven Wood AS EIK HELTREGULV 20X1EXCL. Vakkert og klassisk kvalitetsgulv.


Arctic eikegulv har en lys og lett farge som er med på å åpne rommet og tilbyr en varm og lett interiør følelse.

Beregn ca m per m2. Furu Natur Artic heltregulv. Eik heltregulv børstet. Børstet Arctic heltregulv børstet arctic. DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask.


Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig EasyCare behandlet . Fritzøe Heltregulv er en serie av massive tregulv i eik og ask med amerikansk opprinnelse. De har et klassisk eksklusivt utseende tilnærmet kvistfritt som aldri .

Et skikkelig heltregulv motstår både trendskifter og slitasje. Douglasgran og eik er dyrere enn furu, mens parkett spenner over hele . Dette er flotte gulv som har beskjedent med kvist. Eksklusivt og holdbart heltre eikegulv med flott fargespill og børstet overflate som gir det lille ekstra. Overflaten er behandlet med Osmo hardvoksolje i fargen . Skal legge nytt gulv i stue på ca kvadrat.


Vi lurer på om det går an å ha varme under dette . Vi har heltregulv i eik , valnøtt og ask på opptil 200mm brede bor samt douglas gran i bredere og tykkere dimensjoner. Om du ønsker bredere bord eller har . Slik kan et heltregulv av typen valnøtt natur se ut. De mest brukte tresortene er furu, eik , bjørk, valnøtt og ask.


Et heltre gulv i eik eller ask er original gulvet som en parkett prøver å etterligne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.