mandag 13. april 2015

Bygge teglsteinshus

Overlater til andre å kommentere oppføringen av nye teglsteinshus. Skal du bygge nytt, er det ekstremt mange valg som må tas. Ett av dem er hva du skal kle fasaden me og for de fleste står valget mellom Mur . Firmaet Teglhus AS, har sitt utspring i forsknings og utviklingsmiljøet i murbransjen.


Vi som står bak har utviklet konsepter som har vært prøvet ut på større bygg i . Murhus i teglstein er både vakre og vedlikeholdsvennlig. Teglhus er bestandig mot vær og vind fordi teglstein/murstein tåler .

Drømmer du om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima? Samtidig beskrives de mange fordelene et teglsteinshus har, både . Men ut over komfort finnes det også økonomiske fordeler ved å bygge i tegl. Fullmurte boliger er ofte mer økonomiske og bruker mindre energi til oppvarming. Tidligere var det å bygge boliger i teglstein den dominerende byggemåten i Norge. På 50- tallet skjedde det en revolusjon innen trehusproduksjon.


Bygger du i pusset mur med et fiberpuss system, som er dokumentert slagregnstett, får du. Det skal være en helt spesiell opplevelse å bygge sitt eget hus.

Selv om det ofte er dyrere å bygge murhus enn trehus, kan man si at over tid vil. Ved å bygge et teglsteinhus vil du kunne velge og forme ditt hus som du vil. Murhus er kanskje dyrere å bygge, men da det er praktisk talt vedlikeholdsfritt sparer man mye på det senere. Det går også an å bygge hus som bare er . Leca bygge plank, betongelementer eller trebjel kelag benyttes som etasjeskiller.


Da Tine og ektemannen flyttet inn på toppen av Evjebakken i 199 var det til et gammelt, rødt teglsteinshus bygget i 1946. Målet er å inspirere og gi murverksfaglig kunnskap. Et hus av tegl har et naturlig og godt inneklima. Siden tar også for seg fordelene teglsteinshus har i forhold til . Huset som brant ne var et temmelig ordinært teglsteinshus, men på en. Familien valgte å bli boende og bygge et nytt hus som minner veldig lite om det . Nydalsveien er et sjarmerende teglsteinshus beliggende like ved Akerselven og har en.


Strømsveien 2er et velkjent og godt eksponert bygg på Alnabru. En kaldere fasade vil kunne få frostskader og føre til at puss og fasadeelementer detter ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.