onsdag 22. april 2015

Bærum blikk

Bærum Blikk og Ventilasjon As utfører takarbei ventilasjon og blikkenslagertjenester for private boliger og bedrifter (næringsbygg) i Oslo, Asker, Bærum og. Kontaktinformasjon for Bærum Blikk og Ventilasjon AS Ru telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Bærum Blikk og Ventilasjon as er blikkenslagermester og ventilasjonsentreprenør. Vi utfører de aller fleste typer taktekkinger og beslagarb. Bærum Blikk og Ventilasjon AS fra , Akershus.


Virksomheten startet i 195 da under navnet Bærum Blikkenslagerforretning og vi har holdt det gående kontinuerlig siden den . Juridisk selskapsnavn, Bærum blikk og Ventilasjon AS.

Bærum Blikk og Ventilasjon AS har besøksadresse Løxaveien 1 13Rud. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen . Velkommen til Bærum Blikk Og Ventilasjon AS! Bærum Blikk og Ventilasjon As er et blikk og kobberslager verksted som startet vår virksomhet i 1955. Bærum Blikk og Ventilasjon AS - Vi tilbyr det meste innen takarbeid og ventilasjon.


Spesialister på taktekking og takomlegging. Budstikkaguiden gir deg en oversikt over alle bedrifter i Asker og Bærum. Bærum Blikk og Ventilasjon AS Løxaveien 15. Oslo Blikk Blikkenslagermester Arild Siggestrøm.


Bærum Blikk og Ventilasjon AS - Tinsmiths, Sandvika, 135 Løxaveien 1 Norway, Infobel. Hei Jeg fant en dam på loftet og kjente at det var fukt i rupanelen/undertaket. Takshingelen/beslag ble lagt av Bærum Blikk og Ventilasjon i . Bærum Blikk og Ventilasjon AS Norge postnummer 1351. Se+ profil, Telefon, Faks, E-post, Nettside og mer for denne bransjen.


Bærum Blikk og Ventilasjon AS er et Aksjeselskap stiftet Desember 19som driver innen Blikkenslagerarbeid. Selskapet holder til i Løxaveien i Rud og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.