onsdag 15. april 2015

Borettslag trondheim

Boligbyggelag Og Borettslag - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vestlia borettslag ligger i Nardo bydel i Trondheim kommune. Borettslaget består av 3leiligheter og rekkehusleiligheter.

Ringvegen Borettslag ble bygget i perioden 19- 19og ligger ca mil syd av Trondheim sentrum i Saupstad bydel. Sider i kategorien Boligbyggelag og borettslag i Trondheim. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Katter som gjør fra seg i sandkasser og andre steder er blitt et stort problem, ifølge styret i Romolslia borettslag.

Blusuvold Borettslag ligger i et attraktivt og sentralt boområde like ved Tyholttårnet i Trondheim. Det er kort vei til nærmeste butikk (Bunnpris Gourmet), og til . Risvollan Borettslag ligger i Nardo bydel i Trondheim, og er Norges største frittstående borettslag med 1. Som borettslagskunde kan du få ekstra gode betingelser hos Trondheim Kraft. Om du bor i et borettslag og ennå ikke har benyttet deg av vårt spesialtilbud på . Midteggen Borettslag ble stiftet i 19og ligger på Saupstad i Trondheim.


De ansatte har kontorer i borettslagets grendehus Revegården. Borettslaget har gjennomgått omfattende rehabilitering i 19- 1997. Borettslaget ligger sør i Trondheim på Huseby, og er omkranset av store friarealer med .

Du finner de her sammen med borettslagets mange fordeler og avtaler. Vi er Norges eldste borettslag, snart 1år! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Besøksadresse: c/o Trondheim og Omegn Boligbyggelag Krambugata 70Trondheim.


Besøksadresse: Trondheim og Omegn Boligbyggelag Krambugata 70Trondheim. Besøksadresse: v/AS Eiendomsforvaltning Olav Tryggvasons gate 4 70Trondheim. Ustmyra borettslag på Kattem har i samarbeid med TOBB redusert energibruken i borettslaget med godt over.


For viktige dokumenter og skjemaer, velg Om borettslaget over, og se i høyre kolonne. Vestre Moholt-tun 2 70Trondheim - Tlf: 90- Org. Tingvegen, Stallmestervegen og Fjøsmestervegen på Bromstad i Trondheim. Beboere i Othilienborg borettslag har forkjøpsrett i to uker, frem til desember.


Trondheim vvs – Rørleggere med rørvakt ring 404740og få hjelp ! You are here: Home; Rammeavtale for borettslag . Strindheim Hageby BL er et veldrevet borettslag beliggende øst i Trondheim. Borettslaget består av trehusbebyggelse fra sent 1940-tall og tidlig 1950-tall, fordelt . Sikkerhet: Nesten ingen borettslag har brannøvelser, viser undersøkelse. Brannfolk fortviler over manglende opplysninger om hvem som trenger hjelp til å . Det får følger for boliger og borettslag som må forsyne bilene med ladepunkter. I vinter har Bellona engasjert seg i en sak i Trondheim hvor to . Blokkene i Vestlia borettslag ble bygd i to trinn, Vestlia I (Edgar B. Schieldrops v.) . Tonstad Borettslag har ett grendahus som leies ut til konfirmasjon, barnedåp, jubileer, bursdager og andre festligheter.


Grendahuset kan ta selskap inntil ca 40 . Ligger på Flatåsen med kort vei til marka og Granåsen. Borettslaget består av rekkehus og lavblokker. I nærmiljøet finnes skoler, barnehager og butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.