onsdag 15. april 2015

Bord med gasspeis

Peisen varmer 1kW Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer perfekt for utendørs bruk. Materialet fører ikke varme så du kan sette glass på . Forleng sommerkvelden med et koselig peisbord fra Taigaen!

Direkte fra importør uten fordyrende mellomledd. Materialet fører ikke varme så du kan sette glass på bordet. Gassflammen justeres enkelt opp eller ned med en regulator.


Flotte gasspeiser for fantastisk stemning og levende lys i hagen, balkong eller inne.

Besøk våre nettside, eller våre butikker i Fredrikstad og Vestby. Peisen varmer 1kW Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer perfekt for utendørs bruk. Etter vårt første møte med gasspeisen på Hagemessen i 201 var vi betatt. Et par veranda-bord ble løsnet, slik at vi kunne få frem slangen.


Lekker fakkel/terrassevarmer for plassering oppå et bord. Firenze gasspeis for utendørs bruk skaper lun stemning i hagen og terrassen, så vel som på . Kan stå ute hele året og det er minimalt med vedlikehold.

Gasspeis gir deg varme når du trenger det. Perfekt på bordet inne i partytelt, under overbygg eller markise. Peisen har fire hjul og et håndtak i bakkant som gjør den enkel å flytte. Glasset er temperert og peisen er i meget god kvalitet.


Hagemøblet selges i den stand som det fremvises. Gasspeis under tak for sene høstkvelder utendørs. Der taket slutter, og mer regnutsatt, blir det bord og sofa laget i favorittmaterialet Corian.


Oversikt-Alpin Apartments Sørlia er leiligheter av god standard ski inn ski ut. Leilighetene har badstue, gasspeis, vaskemaskin og trådløst internett. Da har vi valgt oss gasspeis Den blir plassert mellom kjøkkenet og stua som en romdeler. Peisen blir ganske lik denne her, uten bordet og grå istede for hvit . Gasspeis Akershus - contura, elementpeis, gasspeis, granit, handøl, jøtul, kakkelovn, kakkelovner,.


Skifer Gasspeis fra Noah garden 82x82x60. Beskyttelsesglass for Gasspeis 58x58x25. Firenze gasspeiser for utendørs bruk skaper lun stemning i hagen og terrassen, så vel som på restauranter og barer. I tillegg til et koselig flammebilde gir peisen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.