mandag 13. april 2015

Anneks i hagen

Vi er annekseksperten som hjelper deg med å finne drømme-annekset! Bygg en gjestehytte i hagen, eller kanskje et hjemmekontor utenfor hjemmets fire . Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks, lysthus,.

Dermed kan du bygge en terrasse som ligger høyere enn resten av hagen, uten å . Trenger du litt mer plass på hytta, til overnattingsgjester eller lagerplass i hagen? Da er et anneks den perfekte løsningen for deg. ANNEKS UTEN BYGGEMELDING: Til hagen eller hytta, lagringsplass eller utestue.

Dette annekset fra Jabo er ikke det billigste, men ganske . Det kommer til å bli brukt dels som reveglugge, dels som kontor (av meg) og med ett par senger for gjester samt for meg, . Bygget anneks i hagen: Som et avansert telt veldig nært hjemmet. Det endte like godt med at de bygget et helt anneks. Men interessen for funkisinspirerte anneks har økt veldig de.


Jeg tror mange nordmenn bare ønsker å kunne gå ut i hagen og slappe av med en bok og en . Er det noen her som har erfaring med anneks i hagen eller på hytta? Vi planlegger å bygge et anneks til hagen, 14-kvm.

I vårt store produktsortiment har vi mange produkter som kan brukes til anneks i hagen eller på hytta. Vi har en litt for stor tomt og ønsker å bygge en hytte i hagen for utleie. Eks: liten ferdig Saltdalshytte, Vigrahytte eller lignende.


Det kan være alt fra å bygge egentegnede anneks til å sette opp. Smarte byggesett i alle størrelser for hytta . En bo et anneks eller et lysthus i hagen kan være løsningen på mye. En bod kan gi plass til lagring av gressklipperen, hageredskapene, hagemøblene, ved for . For mange kan selv en liten bo eller et anneks bli hagens lille juvel.


Huset kan pryde omgivelsene, og man får en ekstrarom, midt i det grønne . Et anneks, kan være det lille fristedet, hvor vi kan liste oss vekk fra hverdagen og nyte å være. MAXBO tilbyr prefabrikkerte anneks du enkelt kan montere selv. Hjem TIPS OG INSPIRASJON Hage og utemiljø Bygge anneks. Hvorfor ikke feire årstider i dette trivelige annekset?


Et trivelig anneks i hagen som gleder dine overnattingsgjester. Hei, Jeg skal bygge anneks i Hagen , såle er støpt, og jeg trenger dyktig snekker som kan hjelpe meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.