fredag 27. mars 2015

Sprøytelakkering av kjøkken

Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter eller dører? Høyglans er det dobbel pris for) Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling. Skal vi tro ekspertene er det ikke nødvendig å bruke billakk til lakkering av kjøkken.


Det kan funke med spraybokser, men du vil trenge mange . Om du har et praktisk kjøkken , men ikke lenger er fornøyd med utseendet.

Gratis taksering og garanti på utført arbeid. Lakkeringsverksted på Grorud i Oslo for kjøkkenlakkering. Spraylakkering av kjøkkenfronter. Vi tilbyr spraylakkering i alle farger fra NCS systemet. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like .

Terje vet hva han snakker om, han har års erfaring som billakkerer og i tillegg flere års erfaring med sprøytelakkering av kjøkken for en . Stadig flere bedrifter tar på seg pussing og sprøytelakkering av kjøkkeninnredninger, og ved et enkelt søk i Gule Sider på lakkering kjøkken. Maler,Møbelsnekker Ønsker spraylakkering i halvmatt lakk på kjøkkenfronter. Kjøkkenet er demontert og fraktes selv. Tilbud sendes via epost. Unsubscribe from Djafar Abbasi?


Sprøytemaling av kjøkkenfronter. Forny ditt kjøkken med ny lakk og ny farge. Me lakkerer også mange andre produkter. På vårt malingsanlegg blir alt trevirke . Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Kontakt Lars Ove Viste: . I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter , innredninger, møbler , dører, vinduer og andre elementer.


Dette gir en merkefritt og nydelig finish, . Vi har mange års erfaring med oppussing og lakkering av kjøkken. Er det noen som kjenner til et firma tar på seg sprøytelakkering av diverse dører.

Sett bort arbeidet til oss i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.