fredag 27. mars 2015

Dreneringsrenne

Dreneringsrenne av resirkulert komposittmateriale, med galvanisert metallgitter. Tilkoblinger og hjørneløsninger for flere ulike kombinasjoner. Velegnet for eksempel foran garasjen, på terrassen . Lettvekts dreneringsrenne som er lett å montere og legge selv.


Holdbar med stor avvanningseffekt. En praktisk avløpsrist for bruk i forbindelse med uteareal.

Denne leveres i en lengde . Hvilke løsninger pleier å brukes på dette? Nå skal garasjen helle litt fremover og utenfor vil hellingen fortsette. Sånn sett er det kanskje heller . Plastmo dreneringsrenner er beregnet for bruk rundt private boliger, hvor den maksimale belastningen er fra sporadisk personbil trafikk. Rennen egner seg godt . Vi hjelper deg med anbud på dreneringsrenne.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører.

En dreneringsrenne for bruk i privat oppkjørsel, tåler trafikk fra personbil. Den er enkel å montere og har stor avvanningseffekt. Du tilpasses enkelt rennen til din . Loddrett tilslutning til utløp.


Universelt hjørnestykke. DIADEM RNH, RNF og RNS dreneringsrenner og rister muliggjør en kjapp og sikker linjedrenering . Tåler personbilbelastning. ANRINs kraftige dreneringsrenner med karm og rist i støpejern er en ideell dreneringsløsning på bensinstasjoner, i sentrum, flyplasser og andre områder med . Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til utemiljø - filcoten drenerings renne m. ACO Nordic har nå lansert en ny dreneringsrenne i det norske markedet. Dette fleksible systemet er bygget opp av moduler med et bredt tilbehørsprogram. Dermed blir det lett å sette sammen o. Særdeles robust dreneringsrenne i polymerbetong.


Ekstra stor avvanningseffekt. Vi er veldig fornøyd med jobben! Vi var lovet oppstart innen midten av juli og det holdt med god margin, faktisk ble den ferdigstilt før den tid.


SAPODRAIN er en dreneringsrenne produsert i polymerbeton, hvor det er lagt vekt på å skape et overskuelig og enkelt program med optimal . Det inneholder: - graving av en liten grøft.

License Contact owner for more information.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.