fredag 27. mars 2015

Sjøsand jotun

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke . En varm og lun beigetone med klare røde undertoner.

Fin i kombinasjon med andre rødlige beigetoner som 23Solid. Hei har beiset I farge sjøsand på soverommene på fjellhytte vår. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Interiørbeis Sjøsand// Ett strøk To strøk. Vi leverer farger fra Jotun Lady Interiørbeis og Scanox Tyrilin. S2005-Y30R (sand) S2005-Y50R 2106-Y43R (sjøsand) Hvordan vil du. For å få et visst inntrykk kan du også gå inn på jotun sine nettsider.


Vi har sjøsand i gangen og stua nede, og den er fanastisk fin. Det er nok den fargen jeg er mest fornøyd med i huset hittil. Lady pure nature 90Hvitkalket ett strøk + Lady pure nature 90Sjøsand ett strøk .

To see more from Jotun LADY on Facebook, or create an account. Hei, ja - ren Sjøsan men brukte svamp til å stryke utover rett etter penselstrøkene. Før og etter: Soverommet hadde køyeseng i ubehandlet furu før oppussingen.


I dag har hele hytta fått et nytt uttrykk. Tømmerveggene er beiset i Sjøsan Jotun . Mandagen gikk med til handling i Nesbyen og beising av soverommet i grå sjøsand fra Jotun med hvit grunning. Gjesterommet har blitt ryddet, vasket og beiset i #jotun #sjøsand. Amund skal få de opp på veggen før jeg går i gang med neste runde #oppussing #beis #jotunpurenature #jotun #maleglede #purenature #sjøsand #blirfint . Fordi om dagen har gått i ett og forsåvidt hele uka og helga også måtte jeg bare bruke kvelden på å ordne i loftstua, endelig går det an å få litt lyst til å tilbringe litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.