fredag 27. mars 2015

Leie slipemaskin oslo

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv.

Vi har meget gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren, og vi kan også tilby tilkjøring av slipemaskin etter nærmere avtale. Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner til store og små bedrifter, samt folk flest. Mange byggevarebutikker leier ut alt nødvendig utstyr til gulvsliping. Leie av slipemaskin med nødvendig utstyr koster i overkant av 1000 .

Leimax har utleie av slipemaskin for parkett og tregulv for leie i Trondheim og Oslo. Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS. Utleie: DeWalt DWE6423-QS eksentersliper (125mm).


Her brukes en Hummel slipemaskin med passende kantsliper.

Lãgler Hummel slipemaskin er den største og tyngste maskinen i vårt sortiment. Maskinen kan justeres på valsetrykket, og brukes mest av. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy.


Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Gulvtech leier ut alt du trenger for slipe ditt tregulv.


Gulvtech, Enebakkveien - 01Oslo Tlf. Polermaskin, skuremaskin og slipemaskin i en og samme. Profesjonelt utstyr som gjør jobben mye lettere, sparer tid og gir et bedre og mer holdbart resultat. Straks du er registrert som kunde hos Cramo har du tilgang til mer enn 220.


Vårt hovedmål er å gjøre din arbeidsdag lettere, effektiv og . Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr! UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Slipemaskin, universal 4mm, 1-fas, kW, terassegulv og sponplater .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.