tirsdag 17. mars 2015

Rodalon norge

Et vannbasert pH-nøytralt desinfeksjonsmiddel, som fjerner bakterier og sopp, mugg og dårlig lukt. Sørg for å skylle tøyet godt før det legges i Rodalon, da rester av. Rodalon selges i Danmark, men ingen vet hvor det selges i Norge.

Rodalon INDENDØRS, Rodalon UDENDØRS og Rodalon SPRAY kan købes flg. Kan dere hjelpe meg om man får kjøpt Rodalon i Norge og hvor? Se det store udvalget av RODALON produkter hos BAUHAUS.


Vet ikke om man også kan få det i Norge men har ikke sett det.

Køb husholdning og grænsevarer online til billige priser. Rodalon IndendørsRodalon til brug indendørs er et super godt . Det fungerer fint - og er nok også billigere?

Join Date: Mar 2004; Location: Norges eldste by; Posts: 058 . Rodalon tog lugten af gammel tobaksrøg på en trøje til barnet fint. Norge sætter ind mod mikroplast-forurening fra kunstgræs. Rodalon har gennem år været danskernes foretrukne desinfektionsmiddel.


Nu udvides den populære produktserie med nye skånsomme . Rodalon Mecânica i Londrina, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre . Har du puter som er blitt jordslåtte og lukter, kan du forsøke med et desinfeksjonsmiddel som Rodalon og skånsom vask. Får dere tak i et produkt hjemme i Norge som heter. Halvøre tisser på i Rodalon også toalettene deres og det blir helt luktfritt.


This website uses cookies to enhance your experience. By continuing, you are agreeing to our Cookie Policy. Rodalon er kendt af de fleste, men det nye er, at man nu også kan få det populære desinfektionsmiddel på sprayflaske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.