mandag 16. mars 2015

Male takstein

De fleste takmaterialer kan males , betongstein, takpapp, eternitt og metall. Derimot anbefales ikke å male tegl eller glaserte takstein. Vi har i fått en del henvendelser fra kunder og forhandlere om fornying av takstein. I markedsføring fra disse takfornyerne er det framsatt klart . Om du skal male takstein , kan du regne med at sytti prosent av jobben består i skraping og vasking, fortsetter Ervik, - det er avgjørende at .

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk ikke kjøper glasert takstein , den er like fin i. Zanda- takstein -etter-15-år. Male takstein eller platetak? Bruk takmaling, rustmaling og rustgrunning til faste lave priser.


Billig takmaling, grunning, rustgrunning og maleverktøy fra fra Mirka . Først sjekker vi taket og bytter ut ødelagte takstein. TakSitt Takstein grunning liter.

Derfor bør du male vinduene nå. Se hvor enkelt det er å fornye taket! A-Team Gruppen AS er spesialist på takfornyelse. Vi maler de aller fleste tak, takstein og takplater. Malingen av taket foregår . Taket må være i god teknisk stand.


Det du kan se etter er om takstein er hele. Finner du enkelte knekte takstein kan disse enkelt byttes ut og så male hele taket. Fornying av takstein blir nå mer og mer vanlig.


Hver eneste dag blir taket utsatt for slitasje fra. Når kan du male på trykkimpregnert treverk? Etterbehandling av takstein med akrylmaling. Billigere å fornye enn å skifte takstein.


Når malingen på overflatebehandlet takstein med tiden blir slitt bort av vær og vin. Vi har opp til års garanti og du kan øke taksteinenes levetid med år eller mer.

Gunnar Kulbotten gunnar. Maler du taket beskytter du taksteinen mot slitasje og. NW): Å legge ny takstein og bytte tak, er en kostbar og omfattende jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.