onsdag 25. mars 2015

Legge parkett på fliser

Jeg har gulvfliser med varmekabler, men ønsker meg parkett eller. I en gang i kjeller har vi fliser med varmekabler under. Flisene er imidlertid rosa, og står dårlig til resten av huset. Vi vurderer å legge parkett. Har aldri tenkt over problemstillingen før, men er det noen som vet om det å legge feks parkett på fliser med varmekabler går?


Det er ingen grunn til å gjøre jobben vanskeligere enn nødvendig.

I stedet for å bryte opp det gamle klinkergulvet valgte vi å legge et flytende gulv oppå . Gulvet du skal legge parketten på må være plant, fast, tørt og rent. Har du keramiske fliser på gulvet, bør de avrettes med et tynt påstøp. Er det mulig å legge parkett oppå. Hvis det er varmekabler under flisene så må du kjøpe tynnere parkett som er beregnet for det. Fliser eller tregulv på varmekabler innlegg 5. Parkett og fliser i samme rom innlegg 16.


Flere resultater fra forum.

Om du velger å legge det nye gulvet oppå en gammel parkett eller laminat, bør . Jeg skal legge fliser på kjøkken og gang samt parkett i stue. Idag er det gulvbelegg på disse gulvene og han som jeg har leid inn for å gjøre jobben mener at vi . Har hørt endel om dette, og har fått anbefalt å legge Alloc, som ikke limes, men snappes i. Kjøp ordentlig parkett , eller hva som helst bortsett fra laminat. Men på varmekabler er fliser ypperlig på kjøkken. Det er mer krevende å legge fliser på gulvet, og det krever mer jobb og utstyr . Nordmenn er i større grad villige til å legge dyrere og mer eksklusiv parkett enn. Det er ikke så vanskelig som du tror å legge fliser på kjøkkenet eller gangen selv.


Les også: Hvordan legge parkett eller laminat på gulvet . Jeg ønsker å legge fliser eller parkett i min entre, som er kvm. I dag ligger det limte korkfliser på hele gulvet og mitt spørsmål blir hvordan jeg . Og det er overhodet ikke noe galt med verken laminat eller parkett. Du kan i hvert fall ikke legge fliser eller skifer, som forutsetter et plant og . Og har du lett for å fryse på føttene vil vi anbefale å legge varmekabler under. Man bør ikke legge fliser rett på tregulv eller spon for eksempel,.


Sjåstad er enig , og forteller at dersom eksisterende gulv er parkett eller . Et parkettgulv er, som navnet antyder, bygd opp av tre.

Alt etter tykkelsen har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.