onsdag 25. mars 2015

Gresstrimmer tråd

Produsentens Varenummer. Klikk på linken for å få en orientering om hvordan du kan skifte tråd på trimmerhodet til din gresstrimmer eller ryddesag. Hvordan fylle på tråd på.


Enkel og rimelig elektrisk gresstrimmer fra Bosch til 2kroner Foto:. Da må du gjerne ta av trimmehodet, ta ut spolen, løsne tråden og .

Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer. En gresstrimmer er det perfekte verktøyet når du skal trimme kantene av plenen. Av og til kan tråden sette seg fast i dekselet. Det kan være frustrerende å løsne . Inkluderer spole, deksel og fjær.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Bruk en god gresstrimmer for å få orden på plenen din.

Med en allsidig gresstrimmer med høy kapasitet fra Husqvarna vil du få . IRONSIDE TRÅD FOR GRESSTRIMMER 6MMX25M. Tre av modellene i vår test bruker nylontråd på spole som klippemekanisme, mens tre har plastkniver festet til en roterende disk. Tilgjengelig i butikker. McCulloch Trimmac gresstrimmer. Dette er en meget brukervennlig gresstrimmer som samtidig er kraftig.


Her prøvde vi to ulike modeller, den ene med tradisjonell tråd , og den . Benyttes tråd med for stor diameter blir. Gresstrimmer Colibri II S. Bensindrevet gresstrimmer med justerbart loophåndtak, halvautomatisk trådmating, totaktsmotor og en delbar . Forbrukervennlig tip-automatikk. Robust design med slitesterk nylon dobbel tråd. Lett og hendig gresstrimmer på batteri (18V) med klippebredde på 2mm.


Z-modell leveres uten batteri og lader . Lett og brukervennlig gresstrimmer på batteri. Trimmeren har loop-håndtak og teleskopskaft.

Børsteløs motor, XPT teknologi og god ergonomi. Lang driftstid per lading på batteriet. Motor plassert need på . Bosch gresstrimmer Art med brukervennlig automatisk trådmating. Skift fra trimming til kantklipping med et klikk.


Høydejustering med ett klikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.