onsdag 18. mars 2015

Hus sveitserstil

Sveitserstil er en stilart som var fremherskende i nordeuropeisk trearkitektur fra ca. De fleste hus ble fortsatt bygget i trekonstruksjoner, men etter nye . Liker du den hvite, nostalgiske og landlige stilen er Svalen et svært godt alternativ.

Huset er inspirert av sveitserstil, med bratt takvinkel, markerte takutstikk og rik . Listverk, panel og dekor tilpasset sveitserstil og sveitserhus i Norge. I dag forbinder mange sveitserstil med hvite hus, mens opprinnelig har husene vært malt i . Aurdal vår bestselgende Hus, Herskaplig bolig i sveitserstil.

Sveitserstil er en stilart som regnes fra ca. Landene i alpeområdet hadde hus med utskjæringer som lå i et . Sveitserstil er en stilart som var fremherskende i nordeuropeisk. Den desiderte vanligste vindustypen i sveitser hus er fags eller fags vindu . Ingen annen stil ble så populær som sveitserstilen, som varte fra ca.


Huset ble tegnet og bygd av Hilda og Robert Nygård i 1984. Det er møblert med skap, kister og ferdaskrin med kraftig treskjæring.

Dette trivelige huset i sveitserstil er en videreutvikling av huset Ninni, et av våre mest populære hus, og har et tidløst design som aldri går av moten. Bli med inn i et nybygget hus med sterke innslag av sveitserstil! Her finner vi fremspringende gavler, fargede glassarbeider, verandautbygg og . Sveitserstilen ble svært populær på slutten av 1800-tallet og i. Villa Fridheim, Krøderen Bilde: Et av Norges største og best bevarte hus i sveitserstil - Se TripAdvisor-medlemmers objektive bilder og videoer av Villa . Morten Thorland og Lillianne Drønen Jæger og har stor sans for eldre tradisjonar, men valde likevel å byggja nytt hus.


Som i huset til Josef og Kristin, er det ofte en høy synlig grunnmur i hus bygget i sveitserstil. Det gir mindre fukttilgang til trevirket og er slett . Sveitserstilen var en populær stilretning i Norge på siste halvdel av 1800-tallet. Stilen er å se på hus, og særlig villaer, fra denne perioden, men . Alt_om_gamle_trehus_Bokhandel_Bruktmarked_Medlemsforum_Håndverkere_Restaurering_Oppussing_.


Serie med amatørfotografier av mennesker og hus. Fotografering; Fotograf Røhr, Paul Knoph usikker; 1972 . Våningshus på gården Store Frøen (Nansen-Frøen) i Vestre Aker fotografert i 1890-årene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.