tirsdag 17. mars 2015

Grohe blandebatteri

Grohe blandebatteri

Vårt sortiment av servantbatterier, dusjer, dusjhoder og kjøkkenkraner kommer i design som passer til alle stiltyper og budsjetter. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Termostatiske dusjventiler. Våre termostater er laget av materialer av høyeste kvalitet og er utstyrt med bransjeledende teknologier for å sikre maksimal dusjsikkerhet og -komfort.


En rekke stiltyper er tilgjengelige . Spennende design kombineres med eksepsjonelle produktegenskaper og sørger for at hvert sekund du bruker ved kjøkkenbenken er en glede. Ettgreps kjøkkenarmaturer i Cosmopolitan-stil . Bra for deg, familien og naturen. Grohe Blue Home- blandebatterier. Det gir deg en rekke fordeler: Kaffe og te smaker bedre med filtrert vann. Folk med lett tilgang til friskt, kaldt vann drikker opptil 3 mer.


Her finner du armaturer i alle typer design, med forskjellige funksjoner og i alle prisklasser. Eurosmart Cosmopolitan T Selvlukkende servantarmatur med blandebatteri og justerbar temperaturbegrenser. Kvalitetsarmaturer til dusj, badekar, servant og kjøkken fra Hansgrohe og Axor. Tidløs design, moderne teknikk og beste kvalitet.


Grohe blandebatteri

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Leveringstid: 0-dager. Dimensjon: Høyde 4cm. Minste avstand til vegg cm. Høy tut gir enkel fylling av store kjeler og bøtter.


Flere produkter i denne produktkategori. Elektronisk blandebatteri med uttrekk, krom. Manuell styring med betjeningsspaken. V Lithium batteri type CR-P2. Uttrekk uten sprayfunksjon.


Grohe blandebatteri

GROHE MINTA TOUCH L-TUT. Nypris på dette batteriet er 3. Uttak også for dusjslange på batteriet. Selges til under av nypris! Veldig god stand på denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.