tirsdag 17. mars 2015

Automatisering vg2

Programområde for automatisering - Læreplan i felles programfag Vg2. Opplæringen i automatisering skal medvirke til å utvikle kompetanse innen . Vg– Videregående trinn eller opplæring i bedrift. Norsk industri har blitt en høyteknologisk arena.


Noe som krever en bred . Undervisningssted Tinius Olsen.

Borgund videregående skole tlf. Kristiansund videregående skole tlf. Velger du utdanning innen automatisering, har du en rekke muligheter etter endt utdanning.


Det er mest vanlig å gå ut i lære etter vgnår man skal ha et fagbrev, men automatiseringsfaget er litt spesielt. Som automatiker kan du få jobb i . For deg som liker å arbeide med teknikk der det kreves nøyaktighet og kompetanse. Prosjekt til fordypning 9t – Arne Gylseth.


Elenergi 5t – Arne Gylseth. Samfunn 3t – Vigdis Pladsen.

Et vidt spekter av spennende jobber står i kø for en som har utdannelse i automatiseringsfag. Innen de fleste ledd i prosessbedrifter og . Utdanningsprogram for elektrofag. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener . Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet . Du som velger elektrofag må kunne arbeide nøyaktig, sikkert og systematisk, og du bør være.


Lærestoffet omfatter elektriske motoranlegg, konvensjonelle og . Les mer om tilbudet i vår . Nordfjord har eit stort fagmiljø innan elektro og automasjon, og skulen samarbeider tett med næringslivet. På elektro på Eid vgs blir du involvert . Moderne industri blir stadig mer automatisert. Vgautomatisering tar deg videre mot blant annet fagbrev som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.