tirsdag 30. august 2022

Zanda takstein leggeanvisning

Betongtakstein : Zanda og Zanda Minster. Tegltakstein: KDN VH, Turmalin,. Hollander, Nortegl, Nova og Dantegl.


Leggeanvisningen tar for seg tekking av nye skråtak (fra grader for Zanda og teknisk tegl, grader for Zanda Minster og grader for vingeteglen Dantegl). Prinsippet for eldre skråtak er vanligvis.

Her finner du en mengde nyttig informasjon som kan være nødvendig til takarbeidet ditt. Last ned monteringsanvisninger for betong- og tegltakstein eller undertak, eller informasjon om sikkerhet under takarbeidet. Vi har også faktablad vedrørende taktegninger, byggevaredeklarasjoner og på produktene våre. Denne leggeanvisningen gjelder for følgende typer betongtakstein : Den tar for seg tekking av nye skråtak fra 15°.


NBI Byggdetaljblad 544. Ved lavere takvinkler, kontakt Monier AS. H-pannen zanda doBBeLTKRUM zanda MInSTeR. Flat takstein har en vesentlig mindre bøyestyrke og tet- tefunksjon.

Taksikringsutstyr monteres slik at det ikke belaster steinens sidefals. Dette medfører større krav til detaljer og håndtering. Ved ferdsel på taket, tråkk kun på det avmerkede område som figuren viser. Farger: Rustikk Svart, Rustikk Rø Rustikk Høstrø Rustikk. Kalkutslag har ingen innvirkning på steinens kvalitet.


Monier AS produserer takstein etter NS-EN 49 og den prøves etter NS- EN 491. Bedriftsinformasjon: Produsent:. Norges sterkeste betongtakstein. Det er markedets mest utprøvede betongtakstein.


Nda RuStIkk HOLdER På SNØEN. Asymmetrisk form gir et levende spill i taket. Velg mellom ubehandlet eller akrylbehandlet overflate. Kan legges med takvinkel fra grader. Skråstilt vannlås bidrar til meget tett tak.


Jeg skal bruke Zanda Elegant takstein , har hunton sutaksplater, sløyfer på 23xmm og lekter på 36xmm. Og jeg skal ikke ha gavlstein, men avslutte med vindskibord. Polar har en unik ytterbehandling som gjør at fargen holder opp til lenger enn betongtakstein med.

Grov, granulert overflate betyr at snøen forblir på taket, som i sin tur bidrar til isolasjon. Zanda Rustikk kan brukes uten snøsikring opp til grader. Takstein Monier Zanda Minster Mørk Grå er en lekker, flat takstein som passer bra til moderne arkitektur.


Denne stenen gir et funkispreg med rene linjer samtidig som man får et solid tak med betongsten. Forbruk: 9-1stein per m2. Med en ny metode for å lage granulert overflat, hvor kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen får man . Alltid gode priser på Takstein og betongstein fra Bygghjemme.


I tillegg har den en varmereflekterende overflate som gir et bedre inneklima på varme dager. Med Benders betongtakstein kan du selv legge ditt nye tak. Er du usikker på noe bør du ta kontakt med en fagmann. Det er den utførende som har ansva- ret for at monteringen er forskriftsmessig utført. Utførende må derfor sette seg inn i de gjeldende lover og . Mangler: zanda Monier AS ZANDA MINSTER MØRK GRÅ BETONG - Gausdal.


Vinkelrenne begynnelse. Kappes takstein på taket, kan stein som allerede er lagt få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.