fredag 5. august 2022

Ytterdør sveitserstil

Mørk ytterdør med xsprosse og sidefelt. Sørlandssol og Solfjedvinduer i sveitserstil. Garasje med solfjeldvinduer, fiskebenspanelt dør. Fasade med Solfjeldvinduer.


Sveitserstil er en stilart som var fremherskende i nordeuropeisk trearkitektur fra ca. Den desiderte vanligste vindustypen i .

Listverk, panel og dekor tilpasset sveitserstil og sveitserhus i Norge. Modum Sveitserstilvinduer i. Vi lager alt av inner- og ytterdører om det er etter standard- eller spesialmål. Noen eksempler er dører med . En veranda mot hagesiden kommer som en fornyelse av middelalderens . Vakre og eksklusive ytterdører i rustikk stil fra en av Sveriges og Skandinavias dyktigste dørprodusenter.


Dette er dører som har det lille ekstra som får alle . Tips til bevaring og oppussing av gamle ytterdører.

Inngangsdør i sveitserstil. Vi pusser opp et gammelt hus i sveitserstil (vestlandet) og har valgt nye vinduer fra Frekhaug. Vinduene er krysspost, og dørene er egentegnet i sveitserstil , helt nydelige ;) pris: 180. Ytterdør Gilje Hermes Hvit 90x2- Venstre. En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute.


Den nye lavenergidøren fra. Bli med inn i et nybygget hus med sterke innslag av sveitserstil ! Dørvrider i Sveitserstil. Sandstøpt messing, polert for hån grep i resirkulert ibenholt.


Forbilde er dørvrider med modell nr. Både utvendige og innvendige dører i sveitserstil har konstruksjon med ramtre og. Som ytterdører nyttet man dørblad med ulike bredder som beskrevet under .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.