onsdag 3. august 2022

Ytterdør gammel stil

Mange bygger nye hus i tradisjonell stil. Gjeving to-fløyet ytterdør som med fordel kan brukes i eldre bebyggelse eller bebyggelsemed “gammel” stil. Produsent av ytterdører, både element- og ramtredører.

Jømna Brug produserer ytterdører i to kategorier: 1. Vinduer i gammel stil med moderne funksjon. Har du en gammel dør som trenger oppussing? En kvalitetsdør kan være alt fra tradisjonsrike hyttedører .

Ytterdøren er husets fasade, og en ny dør kan virkelig gi huset et skikkelig løft. Diplomat dører er for deg som er visuelt bevisst med hensyn til stil, kvalitet, helhet og. Er du på jakt etter ny ytterdør, kjellerdør, blingangsdør, balkondør, spesialdør eller dør spesielt til hytten. Frekhaug Trevare AS har et bredt utvalg av dører med . I dag fokuserer vi på produksjon av vinduer og ytterdører. Utvendige dører og vinduer slik kunden ønsker det, ofte i gammel stil.


Dooria har mange flotte ytterdører i PREMIUM sortimentet. Dørene finnes både i klassisk og moderne stil, i ulike design med eller uten glassåpninger - og det . Velkommen til vår hjemmeside om Skjold Trevare AS ytterdører av kvalitet.

Stil MODERNE; Stil TRADISJONELL; Dørtype Glassdører; Overflatetype MALTE; Overflatetype TRE; Dørtype Pardører; Dørtype . Du er her: Forsiden -; Dører -; Ytterdører -; To-fløyet ytterdør. Isosprossdøra er ekte ramtredører og leveres i den samme tradisjonelle stilen. Skal du ha ytterdør, terrassedør, innerdør, balkongdør eller annen type dør hjelper . Vi kjøpte ytterdør med blyglass fra Hovland trevare. Alt fra pene nyere dører i gammel stil som bare trenger en vask, til slike dører som må . Ifølge Byggeforskriftene er det samme krav til ytterdører som til vinduer.


Solheim Trevare tilbyr ytterdører og innerdører produsert etter kundens mål. Om du har en gammel dør som er slitt kan vi bruke denne som en mal og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.