torsdag 2. juni 2022

Y kobling vaskemaskin

Klemringkobling av messing, typegodkjent for vann-, olje- og gassinstallasjoner. Noen som har noe tips til hvordan jeg kan koble til en vaskemaskin og en. Har sett sånne y-koblinger med kraner på, med de passer bare til .

Vaskemaskin på bad uten tilkobling - Hus, hage og. Løst] Vaskemaskin og oppvask på samme avløp - Hus. Benkstående oppvaskmaskin - Pris- og produktjakt.


Løst]Montere oppvaskmaskin - trengs rørlgger?

Hvitevare deler - Tilkobling - Vaskemaskin deler - Hus. Tilkobling - Vaskemaskin deler - Hus og Hjem. Tilførselsslange meter rett 3/koblinger.


Messing Y-kobling med pakning For to husholdningsapparater som skal kobles til vanntilførsel. Mens jeg ventet på at første vaskemaskin skulle bli ferdig skiftet jeg flis hos hønene. Y-splitteren vil da dele dette vannuttaket i slik at eksisterende utstyr som oppvaskamskin eller vaskemaskin kobles til det ene uttaket, mens husbrannslangen . Få tilbud fra flere leverandører fra Billingstad. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


Produktet har utgått og kommer ikke tilbake i sortimentet.

Kontakt kundeservice eller ditt nærmeste varehus for hjelp med å finne et alternativt produkt . Tilkobling på oppstillingsstedet, utvendig gjenge iflg. Tilkoblingsfordeler Y-kobling 3/4“ til 1“. Jeg skal montere oppvaskmaskin på kjøkkenet, hvor det allerede er vaskemaskin.


Jeg har fått tak i en y-kobling til avløpet, men problemet er at . De hadde y-ventilen med to stoppekraner på lager. Blir det ikke omtrent det samme som å koble til en vaskemaskin? Tobiassen at oppvaskmaskiner faktisk må kobles til av fagfolk:. Det er allerede opplegg for oppvaskmaskin på kjøkkenet, så tror det går ann å sette på en splitter/Y-kobling på den.


Senas fuktføler + Y-splitter 3/- Med en ekstra fuktføler kan du oppnå en rask detekasjon av en eventuell vannlekkasje. Er det mulig å koble en slags Y kobling til vaskemaskina med kraner slik at jeg kan velge varmt eller kaldt vann? Y-kran kan benyttes der hvor det kun er et uttak til f. Ved å benytte Y-kran kan både vaskemaskin . Har en vaskemaskin som er koblet til ett veggavløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.