torsdag 5. mai 2022

Wilo sirkulasjonspumpe

Dette gjelder også teknologien som regulerer og sikrer forsyningen av forbruksvann. Sirkulasjonspumper fra Wilo er løsningen for alle som stiller høye krav til . Våtløpersirkulasjonspumpe med gjenge- eller flensanslutning, EC-motor med automatisk effekttilpasning. Kan også med stor fordel benyttes i klimaapplikasjoner og industrielle formål.


Wilo pumper, våtløper og tørrløper sirkulasjonspumper , trykkøkningsanlegg, pumpestasjoner.

Oslo Pumpeservice tilbyr salg og service av Wilo pumper. Vi fører pumper fra Wilo , som er en ledende internasjonal pumpeprodusent, og som leverer produkter for industri og vannforsyning. Tilgjengelighet: På lager.


Leveringstid: - dager. Tekniske data: Pumpetype: Yonos Pico . Wilo -Stratos GIGA - høyeffektiv pumpeteknikk for store varme- og kjølesystemer. Nesten ny sirkulasjonspumpe til radiatoranlegg selges grunnet ombygging til bergvarme.


Ny generasjon sirkulasjonspumper for varmtvann.

På ISH-messen i Frankfurt viste Wilo en ny sirkulasjonspumpe for varmt tappevann . Kontaktinformasjon for Wilo Norge AS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Monter en slik i forkant av sirkulasjonspumpa og problemet ditt er kanskje løst? Wilo -appen Wilo -Assistent - en hel verden av pumper. Pumpespesialisten WILO SE fra Dortmund leverer nå høyeffekti pumpeteknikk til hele verden på . Wilo -Yonos PICO er en 1-fase, høyeffektiv villapumpe.


PICO erstatter derfor som en følge av dette tidligere sirkulasjonspumper av typen Smart. WILO Stratos Pico er særdeles energieffektiv i forhold til tradisjonelle pumper. Variantprisjustering: Pris ekskl. Mva-beløp: Still et spørsmål om . Denne siden bruker cookies for å sikre en bra brukeropplevelse Les mer her.


Wilo -Connector, elektrisk strømtilkobling. Skrueforbindelse DN (Rp 1). Høyeffektiv sirkulasjonspumpe.


Kan brukes i drikkevannsSİNkulasjonssystemer alle typer väri Yannsoppvarmi İng . Sørg for at sirkulasjonspumpen som pumper vannet til varmepumpen har.

Trondheim vvs skifter og monterer sirkulasjonspumper. Høy effektiv elektrisk sirkulasjonspumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.