torsdag 26. mai 2022

Vinyl kjøkken

Teppeabo - Vinyl gulvbelegg består av en myk bakside og en hard og slitesterk. Det finnes et gulvbelegg til etthvert formål: Ba kjøkken, stue, bedrift, korridor, . Når nordmenn skal legge nytt gulv, er det som oftest kjøkkenet som får merke det.

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet og det naturlige samlingspunktet. Her koker vi mat, gjør lekser og er sosiale. Det er derfor viktig at kjøkkengulvet er lett å rengjøre, . Det finnes selvfølgelig mange gulvtyper å velge mellom til kjøkkenet.

Tregulv, steingulv, klinker eller for eksempel vinylgulv. I tillegg blir det fort mye søl på et kjøkken og da er det godt å ha et gulv . Godt egnet: Stue, soverom, kjellerstue, innergang, kjøkken. Vinyl og linoleum er svært slitesterkt, noe som sikrer enkelt vedlikehold.


Et vinylgulv av god kvalitet er et bra valg - spesielt for aktive barnefamilier. Vinyl som gulvbelegg forbinder mange først og fremst med badegulv, kjøkken og andre områder som er utsatt for mye vannsøl og slitasje.

Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre, farger og . Vinyl passer like godt på badet, som i gangen, eller på kjøkkenet. Nå kan du velge og vrake i nytt og spennende design.


Velg riktig gulv til kjøkkenet – det må være godt å stå på. Da brukes kork som bakside og mellomsjikt i gulvet, mens vinyl eller linoleum . Vi skal pusse opp hele kjøkkenet før jul en gang, og er nå i gang med å planlegge. Hadde tenkt oss fliser på gulvet (med varme under), helt til . Step kolleksjonen oppfyller alle krav som settes til sklihemmende vinylgulv og har løsninger (R10-R12) for alle bruksområder inkludert våtrom. Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som hall, kjøkken og stue (alle tørre rom).


Vinyltapet kommer med fiberbakside, kun med noen få unntak. Vi har bestemt at vi skal ha vinyl fortsatt, men jeg . Stua har trestavs eikeparkett og kjøkken trestavs eik laminat. Vinylgulv sees oftest i kjøkken fordi den lukkede overflaten som vinylgulv har, ikke kan fåes ved laminat og tregulv. Vinylgulv er bløtt å gå og stå på og lett å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.