mandag 16. mai 2022

Vintage skap

Samler Vintage og antikk Møbler. Gammelt skap med glass i dørene Farge: NaturMål: 130x80x40cm Skapet må hentes i butikk. Gammelt unika skap med to dørerEn hylle på hver side Mål: h:127cm x bx d44cm Skapet må hentes i butikk.

Vintage skap med hyller og skuffFarge: TurkisMål: 129x91x39cmSkapet må hentes i butikk. Skapet er gammelt og innkjøpt fra utsalg i India som resturerer gamle indiske . Endelig en ting som ble like bra i virkeligheten som i hodet mitt…ikke ofte det skjer! Med dette var det mange tidligere kjøp som endelig fant sin .

Hyller i den ene delen og hengeplass i den andre. Må med tungt hjerte innrømme at dette flotte vintage klæsskapet aldri kommer til å bli. Skapet er fra tidlig 1900-tallet og ryktes å originalt være fra Egersund.

Under denne kategorien vil du finne herlige franske varer, alle gamle og unike. Mål: H x B x L cm Materiale: Furu Bemerkning: Produktet er håndlaget og treverket kommer fra dø. Vintage skap i sort metall/ glass fra Paris.


Skapet har dør, vegger og hyller i glass oppe, samt . Sammenlign tilbud på Vintage skap i kategorien Skap fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Skap ved hjelp av vår tjeneste. Dette antikke gjenvunnet skapetet med dører er en tidløs tilbehør til ditt hjem som tilbyr deg lagringsplass og å hjelper deg å holde orden. Produsent: Apefo (A.P.


Foss) Et kult retro-skap som kan brukes til mye forskjellig. Produsert av gamle materialer i høy kvalitet. Her har du muligheten til å skaffe deg et helt spesielt møbel som ingen andre har! Presentere vintage skap dører - Poetic Samling by Craftenwood og det beste utvalget av skuffer, skap og skjenker engros hos BigBuy! Stort og meget innholdsrikt Byron kjøkkenskap med en rustikk hvit finish.


Mål:Høyde 2cmBredde 1cmDybde cm . Hos oss kan dere få tak i de fineste vintage møblene. Vi solgte et fantastisk skap forrige uke, nå har vi bare to igjen i butikken. We are over 455-star reviews in the US Store alone, thanks for your support! Tilbys i Catas Auksjon av design (nederlandsk): [Cees Braakman av Pastoe - vintage skap fra den japanske serien.


White vintage skap kan være sjeldne og verdifulle, og mange folk som eier dem er motvillige til å male dem i frykt for å skade treverket. Nydelig skap til veggen med smårutete dører av glass og glass på sidene, i rustikk og landlig stil og vintage stil fra Louis Ludvig. En interessant variant av utformingen av skap apotek, som vil være en godsend for interiør. Samlet i en ny undersøkelse ideer skap apotek, vil være et godt finne.


Vintage SKAP Ventilate Men's Sneakers (9). Pair vintage sneakers Quick size 3 UK US 5. Leverandører som GreenGate, House Doctor, Hk Living, Ib Laursen, Burleigh Pottery, Bloomingville, Hübsch, Maileg, AntsSugar, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.