tirsdag 5. april 2022

Ytterdør 80x180

Logg inn for å se pris og lagerstatus. Ytterdørene kan leveres i alle farger, flere typer glass og med diverse tilbehør og tilpasninger. Se info om tilvalg lenger ned i annonsen, eller ta kontakt med oss for pristilbud.


Boddør 18gr lagerført fra str 80x180. Ormsøy Ytterdør Hvit - tett Stilren ytterdør i hvit utførelse som standard. Leveres med hvitmalt karm, låskasse og sylinder.

Lakkert terskel av ask. Tilgjengelig i butikker. Harmonie Kine ytterdør hvit. Dobbelt terrassedør med glasfelt i hvert dør.


Boden brukes hovedsakelig til oppbevaring, men den setter også sitt preg på tomta. Med en billig boddør fra bygghjemme. Valget er ditt, og heldigvis har du mye å velge . Nordicdoor lagerfører et svært bredt sortiment på ytterdører.

Vi vektlegger design, god kvalitet og gunstig. Dører fra gammelt skolehus selges snarest. Vindusprosser, -Skodder.


Jeg skal tilbakeføre ei dør i et bevaringsverdig hus i Oslo, og ser derfor etter ei ytterdør med tilnærma kvadratisk glassfelt med ruter øverst. Vi lagerfører den perfekte døren! Ved montering av dør , begynn med å plassere kiler på bunnen der terskelen skal hvile. Still opp dørkarmen på disse kilene og vær nøye med at terskelen og karmens overstykke er vannrette. Karmen skal nå kiles fast, først nede og deretter oppe.


Sett deretter fast kiler inntil. Skal sette inn en dør mellom soverom og teknisk rom. Men taket på det tekniske rommet er mye lavere enn soverommet siden det tekniske rommet er et tilbygg ment som et utebod. Når vi tar hull i veggen er maks høyde rundt 180cm. Noen som vet om noen produsenter som leverer innerdører i størrelsen . Massiv speildør i ekte furu.


Naturtre med kvist, årringer og skiftende fargenyanser. Tradisjonell furudør med speil, eks karm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.