fredag 29. april 2022

Yoga håndkle

Manduka er en av verdens ledende produsenter av yogautstyr og har verdens beste yogamatte - Manduka Black Mat Pro. QUA Hot Yoga Håndkle er et super-mykt, dobbel strikket microfiber håndkle for den intense svette treningsøkten med høy-intensitets yogaøkten, sykling, løping . Alt-i-ett til din yogaklasse, passer til hot yoga og bikram yoga.

Velg din favoritt; Turkis, Rosa, Grønn eller Brun. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Manduka hånd håndkle og yoga håndkle er det perfekte tilbehøret for yoga guru eller en treningsentusiast som liker å svette.


Yoga håndkle i høy kvalitet som absorberer svette og gir et fast grip som aktiveres av fuktighet.

Perfekt til treningsstudio, fitness timer og yoga. En yoga håndkle, også kalt en yoga matte håndkle, er et håndkle designet spesielt for å passe på toppen av din yoga mat mens du gjør yoga. Yama yogamatte utgjør både matte og håndkle i ett, og kombinerer den tradisjonelle yogamatten med sugeevnen fra et godt yogahåndkle.

Husk å ta med eget håndkle hvis du svetter mye, v. Ikke-Gli Klistret Miljøvennlig Ikke Giftig Vanntett Fort Tørring Lugtfri mm Lyserød Blå Lilla WINMAX. Håndkle av mikrofiber med god absorpsjonsevne. Den ene siden har punkter av silikon for å motvirke at det glir . Yoga Håndkle med anti-skli funksjon, passer perfekt til Hot-yoga praksis (Bikram yoga). Håndkleet (str 172x63cm) er designet for å passe på toppen av . Orange håndkle for yoga, flott til hotyoga - 63x176cm.


Lilla treningshåndkle med praktisk lomme for nøkler, hårstrikk mm. Helt nytt og ubrukt yoga pilates håndkle fra prshop. Håndkle er laget av mikrofiber, og brukes oppå yoga/pilatesmatte, noe som . LEVITY Yoga Towel er et yogahåndkle av svært god kvalitet med lekker finish. Håndkleet har ekstra god grep mot underlaget takket være symmetrisk plasserte . Sklisikkert yogamattehåndkle, perfekt til å legge under deg, på våre myke ullmatter!


Våre ullmatter er 2cm, så denne størrelsen er nok passende. Sklisikker yoga-håndkle/underlag til deg, som dyrker yoga i et studie, men som av hygeniske grunner .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.