mandag 4. april 2022

Vindusfolie oslo

Med vindusfolie fra dc-fix er det enkelt og rimelig å forhindre innsyn eller skjerme mot noe som du ikke ønsker å se utenfor. Dc-fix vindusfolie fester til underlaget statisk uten bruk av lim. En kombinasjon er kanskje det beste.


Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie , og tilpasser selvsagt . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen.


Rengjør overflaten som folien skal festes på. Fjern bakpapiret på folien. Mattert folie i fire forskjellige varianter. Norsk Teknisk Museum Sommerutstilling på Operaen.

Legg til kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Vi har et kontorlandskap med ti vindusflater som vi ønsker å dekke til med frostings folie.


Vi har allerede kjøpt inn folien, men trenger en kompetent fyr som kan komme å. Design, produksjon og montering av folie til vinduer og glassfelt. Frosting av vinduer og glassfelt. Folie med logo, tekst, informasjon m. Foliedesign på møterom.


Vindusfolie Oslo , inklusive. Bildekor, båtdekor, helfoliering av bil, vindusdekor ved hjelp av vindusfolie. Fargede blå sirkler fra mørke til lyse.


Skjermer godt for innsyn da den ikke er gjennomsiktig. Meget pen folie som kan minne om frostroser på vinduet. Vi er glade for å kunne tilby gratis frakt på bestillinger over 50NOK.


Flere og flere får øynene opp for denne formen for evigvarende reklame. Hvis du har lokaler i et trafikkert område vil riktig vindusfolie både gi deg økt oppmerksomhet og heve inntrykket av bedriften.

Vi bruker både blank folie , . Med farget folie gir du glasset et stilig og unikt preg. Folien er transparent og fås i en rekke farger. Kontakt oss for hvis du har spesielle farger du er på jakt etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.