fredag 11. mars 2022

Vernestøvler motorsag

Vernestøvel i gummi, sort og orange, med kraftig mønstersåle. Støvelen er meget lett og behagelig å ha på seg. Solide og komfortable vernestøvler med 2J gummiforsterket stålhette samt oljebestandig og sklisikker gummisåle.

Jeg har en hytte i skogen, ved sjøen, og har i alle år gått rundt og gjort alt mulig i vanlige sjøstøvler. Vernestøvel i gummi, sort og orange farge. Robust, lett og behagelig vernestøvel med sagvern m/s.

Støvler m/Sagbeskyttelse Vernestøvler Skog kr 69-. Str 43-er vi dessverre tomme for nå) Kraftige og behagelige vernestøvler med . Jonsered/Husquarna har en Vernestøvel light. Jeg har eldre modell Husquarna vernestøvel light.

En vernebukse holder livet ut, så de 1500-18kronene den koster er en fornuftig investering. Vernestøvler i moderne design er en nødvendighet når man bruker motorsag. Ekstra kraftig med ekstra sagbeskyttelse og likevel lav vekt for komfort. Tenker pa stovler som er godkjent for bruk med motorsag.


Meget god passform og tresåle for bedre isolasjon. Nesten ubrukt og fine vernestøvler str selges for kr 7Kan enkelt sendes i . COFRA skogsarbeider bis class en motorsag vernestøvler svart. Felleskjøpet nettbutikk – Stihl Vernestøvel Classic. Antall: Vernestøvel i verneklasse (=ˆ m/s).


Husk at verneutstyr SKAL brukes når man benytter en motorsag, og vernestøvler pluss vernebukse beskytter mot de vanligste skadene. Ved bruk av motorsag: Godkjente vernestøvler; Godkjent vernebukse. Godkjent hjelm påmontert godkjent hørselvern og visir/vernebriller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.