mandag 7. mars 2022

Verktøy tavle

BufretLignendeAv epoksylakkert stålplate (mm). Mindre verktøytavler i sort og hvitt for fleksibel og personlig utforming i verkstedet. Kan bygges ut med flere verktøytavler og Biltemas . Klassisk og praktisk verktøytavle i lakkert metall med runde hull. Hold orden på verktøy og deler med verktøytavler og verktøykroker.


Vi har et stort utvalg av produkter for et praktisk opphengssystem på verkstedet og i garasjen. For mange har garasjen blitt så full av rot at bilen ikke får plass. Nå er det tid for å gjøre oppbevaringen effektiv og rasjonell så all gulvplass . Avbildet stk tavler 1536601Perforert verktøytavle for veggmontering. Kan monteres i kombinasjon med flere paneler, verktøykroker passer da i skjøten.


Verktøytavle 1x 60cm inkl stort kroksett.

Verktøytavler til oppheng på vegg eller i bakkant av arbeidsbordet. Med en verktøytavle kan du få oversikt over verktøyet og effektivisere arbeidet. Verktøytavle av perforert metall med firkanthull mm c/c mm.


Kjøp VERKTØYTAVLE DELER - KÜPPER online hos BAUHAUS. Verktøytavle deler- Küpper Verktøytavle med sammensettlige deler fra . Har nå en sponplate til å henge verktøy på, denne er vel 2. Jeg kunne jo bare kjøpt mange av disse Biltema tavlene, men det blir jo . Forside Verktøy og maskiner Verktøykasse, Arbeidsbenk. Lurte litt på å handle inn av de største tavlene og masse kroker og holdere. Verktøytavle 1950x900x18mm for veggmontering.


Tavlen har 9mm firkanthull med 38mm hullavstand. Vekt: 15kg Leverer også krokpakker til verktøytavlene. Alle de store hjemmefiklerkjedene har sitt eget system for oppheng av verktøy - altså tavler der man setter opp diverse duppeditter for å henge . Hjem Innredning og lagersystemer Skap, vogner og tavler Verktøytavler.


Monteres mellom to hengeskinner eller skrues i vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.