torsdag 24. februar 2022

Wurth verktøyskap

Er komplett og er brukt i ca 3år når jeg jobba på møller. Alt er fra wurth og er i veldig bra tilstand. Verktøyskap på hjul,helt og fint sendte et bilde til men det var dårlig kvalitet på det.

Skapet er uten bulker og egentlig lite brukt, det er noen kroker montert men du . Wurth verktøyskap med på monterte skuffer under og kjæmiskap på siden. Fastnøkler 1/3/3/pipesett umbrako t . Hei selger en del verktøy jeg har til overs som tar plass i kjelleren, Verktøyskap av Wurth med kroker.

Understellet er forlenget noe for å slippe å bøye seg ned. Inneholder: Skralle , forlenger, stk, latmansarm 1/Piper: 1/8mm-32mm Torx innv 30-60 . Jeg planlegger en tur innom Tess og Würth for å sjekke utvalget. Jeg veit at begge butikkene har dette utstilt.


Er veldig fornøyd med Zebra (Würth sitt merke), men det er jo ikke. Industri Anlegg i Harstad selger en god del verktøyskap som heter Licota . Mål: 5cm bredde 1cm høyde cm dybde Det medfølger diverse verktøy og . Mål: 6cm bredde 1cm høyde cm dybde Det medfølger diverse verktøy og utstyr i . Wurth verktøyskap med facom underskap med sentrallås.

Verktøyet er brukt på ett bilverksted så alt er skiftet ut når det har vært slitt. Passer til tavler, verktøyvogner og verktøyskap med fornummer 4962. Kvalitet:) rapporter annonse finn-kode: 895902sist endret: 23.


Vurderer og selge mitt verktøyskap hvis jeg får rett pris for det. Jeg har et rullende verktøyskap/ arbeidsbord med skuffer fra Wurth som jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.