tirsdag 8. februar 2022

Verkstedskap

Stort utvalg verkstedskap og verktøyskap med utmerkede oppbevaringsmuligheter for materiale og redskap. Vi tilbyr alltid fri frakt og års garanti. Solide verkstedskap for sikker oppbevaring på verksted eller lager.


Vi har et stort utvalg og meget gode priser. Bestill ditt nye verkstedskap her i. Et robust verkstedskap laget av stålplater.

Gigant verkstedskap helsveiset. Solid konstruksjon – forsterkede hyller og metall hegsler. LIS har et stort utvalg av skap og tilbehør.


Stabilt flatpakket skap som enkelt monteres uten bruk av skruere. Skapet leveres med: hyller som tåler en belastning på 70kg fordelt pr hylle. De kan dekke behovet for oppbevaring av verktøy, maskiner, arbeidstøy, dokumenter osv.


Det er flere muligheter for innredning, men også flere størrelser på selve skapet. MS kan dekke de mindre .

Norskproduserte skap for oppbevaring av verktøy. Skapene er laget av stål og har innfelte dører, og kan også leveres med verktøypanel til rygg, sider og dører. Plastbokser leveres ikke av Eskoleia). Vi produserer alt i eget hus, . Sving og låsbare hjul samt praktisk trillehåndtak.


Tykk stålkvalitet som gjennspeiler god solid kvalitet. Innlegg i alle skuffer. Kan ikke sammenlignes med andre billige modeller. Besøk oss gjerne og kjenn på kvaliteten.


Stort utvalg av verkstedskap finner du hos Altistore. Verktøystativ-vogn inkl. Stort lager i Norge, rask levering og god service. Med fire lakkerte hyller og hengslede dører.


Kjøp Skap billig og raskt på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.