fredag 17. desember 2021

Verktøy skap

Vis filter Lukk filter. Sorterer etter: Relevans, Nyheter, A-Z, Pris, Vurdering. Noe gikk galt under søket. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Solide verkstedskap for sikker oppbevaring på verksted eller lager.

Vi har et stort utvalg og meget gode priser. Bestill ditt nye verkstedskap her i. Meget stødig konstuksjon som leveres umontert. Skuffers verktøyskap leveres fra oss med verktøy i skuffer.


Stort sett tilpasset denne vognen. Skrallenøkler, pipesett,håndverktøy i stort kvanta. Kulelagrede skinner, full uttrekk av skuffer som gjør denne svært praktisk.

Gummierte solide innlegg i alle skuffer. Merkesystem medfølger til skufffronter. Vognen har fire hjul med kulelager og brems. Skuffene har easy close funksjon som gjør at vognen er lett i bruk og slitesterk.


Små verktøyskap , vegghengte verktøyskap , små verktøyskap med eller uten verktøypanel, Witre har mange modeller, års erfaring, bestill på Witre. Kjøp VERKTØYSKAP MED DØRER - KÜPPER online hos BAUHAUS. Et stabilt og praktisk skap på hjul. Overskapet har ett rom med lokk og fire uttrekkbare skuffer. Håndtak på siden for enkel flytting.


Verktøyvogner for alle. Underskapet har en stor uttrekkbar skuff og ett stort skap med to større rom. Fordelen med å ha alt verktøy i en vogn, er mobilitet samtidig som du alltid vet hvor verktøyet skal være. Når verktøyet har sin faste plass, er det raskt å finne.


Når det er orden i ditt verktøy , er du også mer effektiv når du arbeider. Et skap til stemjern og annet verktøy til trearbei skal lages av tre – og det er god grunn til å bygge det helt fra bunnen, og ikke bare bygge videre på et vanlig skap , når du lager skapet slik vi viser det her.

Teknikken er enkelt forklart å lage en lukket kasse av hobbyplater, som du deretter skjærer av den fremste delen på. Skap , vogner og tavler. Tips ved valg av verktøyvogn: Velg alltid større vogn enn dagens behov, så har du plass til fremtidige nyheter innen verktøy.


I verktøyvognene med verktøypakke er innholdet kun et forslag til oppsett. Vi skreddersyr ned til minste detalj i forhold til ditt behov!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.