mandag 27. september 2021

Villavent forus

Driver også med innregulering. Blikkenslager når du trenger det - Sandnes og omegn. Villavent boligventilasjon og sentralstøvsuger. Vi leverer og reparerer piper, tak, takrenner, ventilasjon og sentralstøvsugere.


Huset mitt er fra og har orginal villavent med motor på loftet.

Ventilatoren skal nå skiftes. Noen som kan gi meg noen råd om hva jeg bør . Montere villavent i enebolig. Forus - Lekker, innholdsrik leilighet med soverom. Barnevennlig i bilfritt tun og nær turområder.


P-ROEntre, stue med utgang balkong, kjøkken med . Epcon var byggteknisk konsulent og hadde prosjekt- og byggeledelse. Innholdsrik familiebolig med følgende rominndeling over etasjer.

Underetasjen: P-roGang med stor skyvedørsgarderobe, gjestetoalett, . Heis og parkering i lukket anlegg. Boligtype: Leilighet, Andelsleilighet. Parkering i garasjeanlegg.


Tasta: Lys og innholdsrik leilighet med soverom og solrik uteplass. Solrik uteplass, heis og parkering i garasjeanlegg. Rutinemessig møter med økonomi avdelingen på Forus. For gjennomganag av rapporter. Forus , min til Sola og min til Stavanger.


Eiendommen har gangavstand til Trones. Røroshetta fritthengende ventilator. Eico fritthengende ventilator Luna N sort - . Gausel - Rekkehus med utsikt til fjord og fjell. Selger har akseptert et privat bud.


Smeaheia - Stort rekkehus over etasjer på 1kvm - stuer - bad - Carport - Ingen dok. De holder til på Forus. Ditt anlegg er vel ikke fem år enda, så du som privatkunde har reklamasjonsrett.

Stikkord: VARMEPUMPER IVT THOSIBA VILLAVENT VENTILASJON. Nye prosjekter God plass til hele familien – i Sandnes! Prosjektet består av eneboliger i rekke og 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.