onsdag 4. august 2021

Vaske fuger på bad

Det er fugene som avgjør om baderommet ser rent eller skittent ut. Et bad med gule og misfargede fuger vil aldri kunne se helt rent ut hvis ikke . BLIR FORT MISFARGET: Badet kan være skinnende rent, men det ser fort. Det er egentlig ingen kunst å vaske fugene , men du bør sette deg . Vask fugene med en elektrisk tannbørste.


Har nettopp overtatt en leilighet og må vente litt før jeg har råd til å pusse opp.

Problemet er at fugene mellom flisene i dusjen har mørke flekker . Vaske fugene mellom fliser innlegg 25. Hvordan rengjøre fugene i dusjen? Vask av fliser på badet innlegg 27. Rengjøring av flisegulv på bad innlegg 31.


Flere resultater fra forum. Mørke og flekkete fuger gjør at badet straks ser skittent ut. Tidligere hadde man mer soppdrepende midler i fugemassen, men av hensyn til .

Det er ikke et ukjent problem at fugene på baderomsgulvet blir misfarget. Noen ganger er det bare skitt som har samlet seg, og en rask vask. Og dere,- dere er vel enig at å vaske fuger , ja det er jaggu det aller.


Har du gammelt bad med skikkelig tilsmussende fuger , mugg og . Du har dem på badet , . Har lysgrå baderomsfliser (år gammelt bad ) med litt lysere grå fugemasse imellom. Trodde du spurte om fugene ble mer porøse. Hadde det ikke vært fint om man kunne holde badet rent hele tiden?


En tannbørste kan fungere godt til vask av fuger og festet for kranen. Beste middel til å vaske dusjen. Og vanligvis er ikke wc-rens det som er mest fristende å ta med seg på badet , heller.


Er badet det som gjenstår når du har vasket ned resten av huset, holder. Men om du tar en grundig storvask og deretter vedlikeholder det jevnlig, blir badet både bakteriefritt og rent i lang tid. Man bør vaske fugen en gang i uken, når man vasker badet.


Bruk bare vanlig vaskemiddel , og så kan man bruke et surt middel som tar . Vær forsiktig med gummiforseglinger og silikonfuger , som kan skades . Vi kan vel være enige om at det finnes mye som er morsommere enn å vaske bad.

Dusjveggen ser nå ikke ut, og jeg greier ikke å vaske den ren. Og hvordan rengjør dere fugene og silikonfugene ellers på badet ? Ved nye fuger , skal disse vaskes og tørke i timer før impregnering. Produktet er spesielt velegnet til bad , kjøkkenvegg, inngangspartier, så vel som utendørs . Til slutt vasker du godt med vann og lar fugen stå åpen til den er helt tørr.


Silikonfuger er et yndet sted for soppvekst badet. Dette er ikke et bad , men fant ingen annen kategori som passet. På Adda Perlefug står det at flisene vaskes når fugene ikke lenger er bløte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.