tirsdag 24. august 2021

Vakuumsuger

Vi tilbyr profesjonelle vakuumsugere for å rengjøre store områder for løv og søppel på en effektiv måte. Område : Offshore, Z-01 Sone DNV 2. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Minisugeren er en kompakt og kraftig mobil vakuumsuger. Dens overbevi- sende kapasitet gjør det mulig å tran- sportere masse over relativt lange avstander i fleksible slanger med en diameter på til 1mm.


Høyteknologi filtersystem med tre sepa-.

Standvac mobile vakuumsuger er konstruert og utviklet for håndtering av tunge og store mengder av blåsemedia, for skipsverft,korrosjonsentrepenører og industrien. En filterdel med støvbeholder som er integrert med. VAKUUMSUGER MONTERT PÅ TILHENGER FOR UTLEIE. MED ELLER UTEN MANNSKAP. ARBEIDSOMRÅDE: Stubbloftleire - Flis - løs leca - Grus . VACUBOY-håndenhet er ideell til aspirasjon og suging av en hvilken som helst væske fra kyvetter, mikrotiterplater, reagensrør, petriskåler, cellekulturflasker, bioreaktorer og andre laboratoriebeholdere på en sikker og kontrollert måte.


Den kan brukes sammen med mange forskjellige aspirasjonsadaptere i rustfritt stål, . En vakuum-suger som kan absorberer materialer som har en konsistens slik at den kan passere gjennom en tommers rør, for eksempel stein, grus, san kjemikalier, slam og væsker.

Lavere driftskostnader på grunn av . Hos EP kan du finde et stort udvalg af vakuumsugere og dertilhørende sugekopper, så du får opfyldt dit specifikke behov. Vakuumsuger for væske- og partikkelsug. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. BSV-Vejen Krantilbehoer 611. Jeg vil legge til en vurdering av dette produktet!


Du har ikke angitt en vurdering . Indtast din e-mailadresse nedenfor, så sender vi dine loginoplysninger til dig. BEAST, vakuumsugeren fra det amerikanske firma Intec, anvendes af isolatører primært til udsugning af gammel isolering, der skal erstattes af noget bedre. Vi utfører salg, service og rep.


Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Vi har testet ut en tilhenger montert vakuumsuger. Vår er faring er at kappasiteten er liten, tar mye tid med tømmingen. I sum ble det ikke noe rimligere å bruke denne, enn en stor maskin. I vår testing regnet vi med mannetimer, om kan leie en slik maskin å gjøre det selv (uten å regne noe på timene) kan det . Reversibel maskintømmer.


NRC-2drives av trykkluft.

Testet ved reversering til et Max. Bar (ved Bar input). Dette trykket er sikret med en Pilot ventil som er forjustert fra Nimatic. Pilotventilen skal sjekkes regelmessig for å sikre korrekt trykk.


Sjekk foretas lett ved å avmontere toppen og. Vacuum degree, 1mm Hg. Outside diameter of discharge , mm.


Et effektivt vakuum-system udviklet til at filtrere forurening i støvede miljøer, der kræver hyppig rengøring. Den nye Heavy Duty Hepa Vac fra Exair er specielt udviklet til at suge en større mængde materiale med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.