tirsdag 13. juli 2021

Ytterdør farge

Du kan få din Diplomat inngangsdør i nesten hvilken som helst farge. Velg en farge som gjenspeiler din egen personlighet! Ytterdøren er det første dine besøkende møter, og er en fin introduksjon til deg og ditt hjem.

Her kan du prøve utvalgte modeller og uforpliktende leke med muligheter i overflater, farger og glass. Det kan være like riktig å velge en dør i en sterk, klar farge som en ytterdør som har samme farge, men i en annen nyanse, som huset. Elegant fargesetting med farger i samme kulørtone gir huset et harmonisk utseende.


Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler ytterdør.

Med en farge på døren som skiller seg fra den øvrige fasaden, får gjestene til huset en fargerik velkomst. I andre land er de langt flinkere til å bruke farger på døren. Fremgangsmåten for å male ytterdøren er den samme som for å male boligen.


Bak deg har du lukket en tung, stabil og sikker ytterdør laget med doble. Alle vårer dører leveres ferdigmalt med hvitt som standard farge (NCS 50502-Y).

Vi maler huset i nye, trendy farger, men vi glemmer kanskje vår ytterdør? Ytterdøren er husets velkomst, men mange tilfeller blir . Vi har planer om å sette inn en ny ytterdør da den vi har nå verken er fin eller lufttett. Endelig har vi fått sendt ut nabovarsel for bygging!


Nå står valg av farge på ytterdør for tur. Har du tenkt på hvor mye huset ditt vil endre seg om du velger en farget ytterdør? Sørover i Europa er det svært vanlig å la døren . Inngangspartiet og ytterdøren er husets velkomst og en viktig del av. Her kan du kombinere ulike farger, dørprofiler og hustyper for å finne din nye ytterdør. Vurderer å bruke grå utgangsdør til hvit hus.


Tenker litt på S3502Y eller S4502Y, men er åpen for andre forslag. Diplomat har et rikt utvalg av ytterdører for skandinaviske forhold. Valgmulighetene er mange, både i stil og farge.


Gi nytt liv til ytterdøren med klassiske farger. Gi inngangsdøren din en umiddelbar forvandling med varme, inviterende farger. This Pin was discovered by Maud Wetherilt.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.