onsdag 14. juli 2021

Woody hytte

Flere Woody`s har kommet opp, noen ved sjøen, andre på fjell og én pilot på 15mpå et økologisk småbruk i Østfold. Woody er et alternativ til større og ressurskrevende hyttene - og passer til de av oss som ønsker en hytte som er enkel og naturnær, sier . Woody er den første prototypen i et arkitekttegnet hyttekonsept som består av en liten familiehytte på m2.

Et arealeffektiv hytte gir små naturinngrep, færre . Hytta på kvadrat skal være oppnåelig for alle, mener arkitekten. Arkitet Marianne Borge Woody 35= WOODY PÅ VESTLANDET: Denne visningshytta etter . Marianne Borge er arkitekten bak Woody-hyttene, et nytt konsept for ferdighytter, som nå har fått sine første bygg på plass på norske hyttetomter .

MASSIVT SAMARBEID: Jørgen Tycho i Massiv Lust og Marianne Borge i Woodyhar i samarbeid utviklet en prototype av designhytta Woody . Men om du ikke har råd til drømmehytta riktig enda, så kan kanskje den norske oppfinnelsen Woody være redningen – sånn mens du sparer . Hytta Woodypå kvadratmeter skal bli en flat pakke med arkitektur i hver detalj, forteller. Se Woody her og flere bilder av hytta. Mini-hytten Woody på kvadratmeter rommer stue med peis, hems,.


Litt av poenget med en hytte er jo nettopp å komme unna stresset og . Med tre som byggemateriale og lite fotavtrykk er den blitt et et forbildeprosjekt for miljøvennlig arkitektur. Hytta Woody er liten, lekker og har utrolig nok sengeplass til seks. Nå håper arkitekten å kunne få i gang serieproduksjon, slik at Woody skal . Arkitekt Marianne Borges miljøvennlige minihytte Woody reises som pop-up-hytte i Lillomarka under helgens Oslo Åpne Hus. Finn unike steder å bo med lokale verter i 1land. Woody hytte tegnet av Marianne Borge, satt opp i massivtre på timer av Massiv Lust.


Arkitekttegnet, miljøvennlig og likevel ferdighytte. Møbler tegnet til hytta og bygd på stedet. Her en kvm Woody-hytte i Drøbak for familien Wester. Arkitekt Marianne Borges originale hyttekonsept Woody slår et slag for det enkle, . Woody er en serie arkitekttegnede hytter i tre designet av Marianne Borge. For å ivareta de unike kvalitetene i Woodykonseptet, tilpasses hver enkelt hytte . Originalen er en kvadratmeter hytte i massivt tre, der arkitekten har fått.


Woody er en kommentar om den pågående diskusjonen hvorvidt vi . Denne Pinen ble oppdaget av Lars Gaustad. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Er du lei av rundtømmer og gress på taket er dette hyttene for deg.


Woody er hyttesystem tegnet av arkitekt Marianne Borge. Middlebrook Cottages, Woody Point: Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud for Middlebrook Cottages, vurdert som nr. Drømmen er at en hytteutbygger i Hedmark vil lage en egen Woody-gren sier arkitekt Marianne Borge om Woody – en kompakt hytte på . En minnholdsrik hytte i miljøvennlig norsk trevirke - signert Marianne Borge.


Woody bygges i massivtre-elementer, og vegger, tak og gulv . Møbeldesigner Lars Ernst Hole sitter i hytta si på Dagali og ser utover. Hennes superkompakthytte Woody med seks sengeplasser blir nå ferdighytte. BAMBLE: Tidligere TV2-profil Stein Kåre Kristiansen selger hytta si i Bamble.


Funkishytten er av typen Woody 3 men er blitt påbygget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.