fredag 23. juli 2021

Wellmate trykktank

Well Mate tankene er svært lette og enkle å innstallere. Dette gjør tanken spesiellt godt egnet for vannforsynig. Datablad norsk pumpeservice a. Wellmate glassfiber trykk tank.


WellMate trykktanker for pumpeanlegg. Moderne trykktanker i kompositt for pumpeanlegg. Tross en rekke tekniske fordeler er prisen betydelig lavere enn for en vanlig galvanisert trykktank.


Inni tanken finnes en gummimembran som er fylt med luft. L WELL MATE ,MEMBRAN TRYKKTANK , GLASSFIBER, PN 12. GCS3Leverandørnummer. Logg inn for å se dine priser . Publisert av Paal Hoel.


Ingen lignende annonser ble funnet. Få enkel tilgang til letgo fra nå av! Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Min FINN. Trykk og velg Legg til på . Vis kartsymboler: Auto ▽. Har en vannpumpe som pumper vann opp av et borehull.


Ifbm denne sitter det også en trykktank , hvor det står 5-bar. Problemet som har oppstått er at vannet nå har startet å pulsere. Når jeg åpner kranene så kommer det trykk som etter tre-fire sekunder forsvinner helt. Så virker det som pumpa slår inn . Vanligvis er det en ventil i motsatt ende av der slangen går til tanken.


Er det for lite, fyll litt mer, er det for mye, slipp lit ut. Har litt diverse rørleggerarbeid som må utføres. Vannet kommer fra brønn og borehull. Tilrettelagt for selvmontering ! Det er en vanlig brukt rørsystemet. Rust er vanlig på trykktanker på grunn av det fuktige miljøet de arbeider i. En trykktank kan lekke hvor som helst det finnes forbindelser.


Disse lekkasjene redusere . Tankene seg også forårsake. Ved å benytte en 25L trykktank i tilknytning til Vera vannsys- tem oppnår man å få et vesentlig mer stillegående system. Behovet er tilstede når trykktanken har forsynt kraner med ca.


Pumpas tilførsel av nytt vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.