onsdag 14. juli 2021

Vinkelhus med garasje

Dette er en tradisjonell bolig på ett plan. Her er det stort kjøkken med utgang til uteplass. Garasje/carport Integrert Med utleiemuligheter.

Takterrasse Walk-in garderobe; Bruksareal. Hold deg oppdatert på tips rundt: husbygging, gode . BufretEt stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. En tradisjonell og enkel bolig med alt på ett plan, og med garasje og sportsbod .

Når du velger å bygge et hus er det viktig å tenke på at dette hjemmet mest sannsynlig skal vare livet ut. Da er det viktig å ikke bare planlegge for i dag, men ta . Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Vågå fra Blink Hus, et vinkelhus med integrert garasje i tradisjonell arkitektur.


Dette huset er for storfamilien med sine soverom. Ferdighuset er 2mog har bibliotek, integrert garasje og en overbygd balkong. Har planar om nybygg utpå nyåret og har teikna eit hus eg trur vil møte mine behov. I dette huset er det teikna inn ein garasje på 50mpå sida .

OverhallaHus leverer også garasjer tilpasset våre hustyp- er etter dine spesifikke ønsker. Våre hus leveres med én etasje, to etasjer og som hus med loft. Hus i moderne stil med alle funksjoner på inngangsplanet.


Huset har garasje med inngang til huset gjennom vaskerommet. Norske Hus har forhandlere som har realisert boligdrømmer for tusenvis av mennesker i samtlige fylker i Norge. Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.


Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Flere boligideèr: Her er et utvalg flere boliger i vårt sortiment. Ta kontakt med en av våre forhandlere for mer informasjon. Mesterhus er en av Norges ledende boligbyggere.


Her finner du en oversikt over alle våre hus. Se alle våre husmodeller og bli inspirert! Få tilsendt gratis inspirasjonskatalog for hus, hytte og garasje . Vi hjelper deg trygt gjennom hele byggeprosessen. Sammen med våre arkitekter får du akkurat det huset du vil ha.


Henrik er et stort nydelig hus som skiller seg ut med de store og karakteristiske vindusflatene i fronten. Huset går over tre plan og har integrert garasje i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.