mandag 12. juli 2021

Villa von krogh kjøkken

Da har jeg omsider fått knipset noen bilder av kjøkkenet. Som dere sikkert husker var kjøkkenet blått. Blåfargen er erstattet med . Har tittet gjennom gamle bilder i dag og ser jo det at det er en del som har blitt endret på gjennom årene vi har bodd . Her i huset er det livat i kvel Mallamor har duppet av sofaen i dag så hun er ikke klar for å legge seg.

Hun står og hopper i soafen . Her har det gått i ett siste uka. Mor har pusset opp kjøkkenet og flyttet rommet til Emma over til gjesterommet. LØRDAG MORGEN I VILLA VON KROGH. Her sitter vi, hele gjengen.


Første kaffekoppen er slukt, lysene tent og vi prøver å finne ut hva vi skal . Ikke helt ferdig, men nesten. Jeg synes det blir bra.

Litt annerledes enn hva jeg hadde forestilt meg, men fortsatt fint. Sigdal kjøkken - Herregaard Villa Von Krogh. This Pin was discovered by Donica Ponica.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ifølge Kristiansen hadde Villa von Krogh alt: stort kjøkken , flott stue og oppholdsrom, samt utendørs bakgård som egnet seg for TV-opptak, . Senere kommer bilde av nymalt kjøkken på bloggen. Anine Von Krogh har kunnet innrede dette drømmehuset, som hun og mannen har. Anine von Krogh som er skribenten bak bloggen VillaVonKrogh.


Veggen som skiller stuen fra kjøkkenet gir huset en landlig, men . Se hvor fint der er blitt! Se interiørbloggernes fineste kjøkken. Nib har kåret de fineste kjøkkenene blant bloggerne.


FINALISTER: Bloggene Villa Von Krogh , Nummer . For på søndag skal hun nemlig invitere Fredrik på middagsdate i Villa von Krogh. Etter at barna har hoppet til køys, skal paret sammen lage en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.