fredag 30. juli 2021

Veggplater kjøkken glass

Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. Lakkert glass i en farge du måtte ønske; Foliebelagt glass hvis du ønsker et . Med egen dekor/motiv eller valg ut i fra vår katalog med over 8motiver.

Søkte på glassplate for å se om de hadde noe og fikk opp disse:. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer. ISHULT spesialtilpasset veggplate, hvit glass Min.


Kjøkkenpanel med overflate i betongimitasjon, som gi… kr 3700.

Kjøkkenpanel med tradisjonelt flismønster i størrels… kr 3100. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer .

Flotte veggplater i rustfritt stål eller herdet glass, levert direkte til din adresse. Vi er en Lillehammerbedrift spesialisert på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass. Tapet og glassplate: Lett å vedlikeholde. Paret har åpen kjøkkenløsning mot stua, og stuas endevegg er prydet av den samme. Fibo Trespo Kitchen Board er veggplater som er spesialtilpasset kjøkkenets sprutsone.


De valgte derfor å montere en dekorativ og fargerik interiørglassplate, fra Oslo-bedriften Oksidé, mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet. Det er mange som ønsker seg herdet glass på kjøkkenet, men dette er ikke alltid det. Det vil være lettere å tilpasse plater i plexiglass i etterkant om man skulle . Vi har to plater, en over hver benk (usikker på målene).


Vi har satt opp glass, men ville ikke valgt det igjen. MAXBO tilbyr ulike kjøkkenløsninger fra både Marbodal og Harmoni. I tillegg har vi et bredt utvalg av både kjøkkenplater, benkeplater, blandebatterier, vasker, . Herdet glass til kjøkkenet er meget praktisk for å holde det rent, og for å beskytte veggen mot sprut av fett under matlaging.


Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk, og anbefaler utelukkende mm herdet glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.