onsdag 7. juli 2021

Vegglampe hvit

Vegglampe med glasskjerm som gir jevn belsyning i rommet. Vegglampen inngår i en serie og finnes i flere farger. Vegglampe som gir retningsbestemt og blendefritt lys.

Vegglampen inngår i en serie og finnes i . Sunday er en kombinert vegglampe og hylle som kommer i fargene matt sort eller hvit. Lampen er opplyst enten ved å bruke en pære eller et stearinlys. Pure vegglampe er en nymoderne og stilren lampe laget i hvitt metall og oljet valnøtt.

Lampen finnes også i grått- eller svart metall. Hvit m/dimmer 35W GY Baderomslampe IP2. Armen kan trekkes ut fra cm til cm. Stort utvalg av praktiske og stilfulle vegglamper som passer perfekt til din vegg. IKEA - ÅRSTI Vegglampe, , Du kan skape en myk, koselig stemning i hjemmet ditt med en tekstilskjerm som gir et spredt og.


Spesielt dekorativ vegglampe med opp/nedlys. Elegant og unikt design med lysslisse i topp og bunn som gir en flott visuell effekt. Birdy er en bor vegg og gulvlampeserie designet i 19i en modernistisk stil. Lampeserien ble produsert og solgt av det norske elektriske firmaet Sønnico .

Enkeltheten til denne hvite, kubeformede vegglampen av aluminium gir hjemmet ditt et trendy og moderne preg. Den avgir et kraftig, varmt hvitt LED-lys og har . Med et moderne design, passer den perfekt til stuebelysning, og annen generell belysning. Rise vegglampe i hvit, fra Normann Copenhagen. Rise er en enkel og fleksibel lampe, med skjerm i pulverlakkert metall og . Flos er designet av Paolo Rizzatto i 1973.


En unik vegglampe med svingbar arm som gir et flott direkte lys. Kjøp VEGGLAMPE HVIT CM MED SENSOR - STEINEL online hos BAUHAUS. Vegglampe hvitcmmed sensor- Steinel Flott og praktisk . Bestlite vegglampe fra GUBi er designet av Robler Dudley Best (1892-1984). Lampene har gått over i klassikernes rekker for lenge siden.


Vegglampe Art Deco Børstet Messing in stock manufacturer . En mindre og mer lettplasserende modell som passer bra til leselampe på soverommet eller som ekstra lampe på kjøkkenet. Vegglampe med hvitt hode og blank sølvstamme fra Hübsch. En stilren kort vegglampe fra Superliving. Lampen Dynamo er utstyrt med en dreibar skjerm som kan snus 3grader.


Den er produsert i pulverlakkert metall . Vegglampen Cobra ble designet av svenske Greta M. Som en ekte klassiker er den like fin i dag som for flere tiår siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.