mandag 26. juli 2021

Vegghylle hvit

Leveres også i sort brun og eik natur. Brooklyn-hyllen har en stilig design og gjør seg ypperlig i alle typer rom. Den romslige designen gjør denne hyllen . Nora vegghylle , hvit 90x2cm.


Bildehylle AGEDRUP 60cm hvit.

Legg i kurv Legg i kurv. Boklisten har et stilrent design som passer perfekt i alle barnerom. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tilgjengelig i en butikk. Vegghylle Kasper i pilastermodell av lakkert sponplate.


Bracket hylle L, hvit – Wrong for Hay. Ting fører et stort utvalg av hyller og hylesystem. Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker og spill på nett.

Du finner også andre Oppbevaring produkter fra HoppeKids hos Lekmer. Svane vegghylle - Hvit. Lakkert metallfester og hyllen i melamin. Kommer i både svart og hvitt. String Pocket Hylle er designet av Nisse Strinning.


En nett hylle som er perfekt til kjøkkenet, badet, stuen og soverommet. Coupe hyllesystem, design Polat , produsert av Woud. Hyllen inneholder to gavler og tre . Se vårt store utvalg av Hyller til gode priser. Ester er en lettplasert serie som består av flere ulike produkter. Stilen er enkel, skandinavisk og med en touch av retro.


Tre og metall blandes . En enkel vegghylle fra STRING. På dokumentet vedlagt nedenfor vil du finne mål og informasjon om de ulike delene som følger med. Fin vegghylle med hvit hylleplate og sorte hylleknekter fra Rose in april hos Sprell.


Du kan selv velge hvor du plasserer hyllene på sidehengene.

Mål:L65xH50xBcmFarge: hvit Frakt . Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.