tirsdag 27. juli 2021

Vegg barnerom

Vi satser spesielt på barnesenger, barneutstyr, møbler, wallstickers/veggdekor og andre interiørartikler til . BufretLignendeSette opp en wallsticker på en vegg, eller henge opp en plakat? Vi har mange fine småting til barnerommet.

Det kan være vanskelig å tilfredsstille . Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom? Bred rekkevidde av dekorative produkter, Wallstickers Barn og Veggdekor Barnerom, Veggklistremerker. Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene wallstickers?

Som det lille ekstra inne på barnerommet, etter at alle de nye barnemøblene er på plass, hva med noen lekre plakater eller bilder? La kreativiteten få utløp i form av sjablonger og mønster som males rett på veggen. Dette er en enkel måte å skape et unikt barnerom på.


De grå veggene og den røffe industrilampen gjør rommet litt edgy, det er tøft.

Tenkte jeg kanskje kunne få hjelpav noen kreative sjeler her inne. Jeg holder på og pusse opp rommet til lillegutt og skal altså male/dekorer . Perfekt å male barnerommet me med andre ord. Røde vegger og tapeter med velurmønster Gull, prismer og brokade? Du finner også andre Vegg- dørdekorasjoner fra RoomMates hos Lekmer. Hva med din egen Troy fra High School Musical på veggen, i livaktig størrelse?


Vår unike vegg dekor er lett å sette opp og kommer i mange forskjellige mønstre. Det finnes mange muligheter når det kommer til taket på barnerommet. Alle våre fototapeter produseres i non woven-materiale og bestilles etter mål for å passe veggen din.


Veggdekor til barnerommet fra kjente skandinaviske varemerker som Ferm Living og Bloomingville hos ScandinavianDesignCenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.