onsdag 21. juli 2021

Vaske tak og vegger

Det er ingen morsom jobb å vaske vegger og tak , men huset føles helt nytt etterpå. I løpet av året legger det seg nemlig sot, støv, fett og annet smuss på vegger. I en leilighet i sentrum med mye trafikk kan det være lurt å vaske tak og vegger en gang hver sjette måne mens i en annen bolig kan en gang i . For å opprettholde et godt inneklima i boligen, bør du vaske tak og vegger minst èn gang pr år. Vasken bør gjøres på vårparten etter . Storrengjøring må omfatte alle de overflatene som ikke rengjøres i det løpende renholdet, det vil si vasking av vegger og tak , rens av tepper, .

I lyse tider kommer flekker og smuss til syne. Spørsmålet er hvor ofte vi bør . Hei, overtok en (lofts)leilighet i går der selger dessverre ikke har vasket ordentlig ut etter min oppfatning. Det er en del (fettete) sot og smuss på vegger og . HUSK VEGGER OG TAK : Det kan være veldig lurt å vaske over vegger og tak på kjøkkenet regelmessig, da mye fett og smuss setter seg her.


Vet ikke om dette er riktig plass å høre, men prøver likevel. Jeg lurte litt på hva jeg bør vaske tak og vegger med? Vasker du ikke ofte nok, vil det skape et dårlig inneklima som kan være skadelig for helsen, ifølge eksperter.

Skal vaske ned ett soverom i morgen, dvs tak , vegger og skyvedørsgarderoben. Men dersom det er særlig skitten, må det vaskes. Påfør husvask i taket og vegger ved hjelp av en sprøytekanne og tørk deretter av med en . I dag har datteren min OD-dag, så jeg har leid henne til husvask.


Vi skal ta tak og vegger i huset. Både med tanke på inneklima og vedlikehold er det anbefalt å vaske alle vegger og tak på innsiden av boligen med jevne mellomrom. Ikke malte flater, har slike . Skal man vaske både vegger og tak , skal man alltid starte med veggene. Om ikke kan rengjøringsvann renne fra taklistene og nedover tørre . Vet faktisk ikke hva taket vårt er laget av.


Er iallefall sånne takplater. Hva pleier de å være laget av da? Har hørt om sånne maskiner som ser ut som støvsugere som damper ren tak og vegger. Zalo, salmiakk og grønnsåpe fungerer utmerket til de oppgavene de er spesielt utviklet for.


Men ikke bruk dem når du skal vaske før du maler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.