torsdag 8. juli 2021

Varmgrå jotun

En lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til! Dette er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Fungerer utmerket til Bomull og Egghvit.


Matchende fargekombinasjon. Jotun Industri DRYGOLIN ULTIMAT.

Produkttype: Toppstrøk. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, . Noen valg er enklere enn andre!


I går kveld gikk stuefargene opp på veggen slik at vi kunne teste den . VEGG: JOTUN 3VARMGRÅ. Konsept og design: Mamma og Pappa reklamebyrå as. Jostein Brekka, Jordan.

FORTSETT NÅR DU VIL: Om du dekker til bøtte og pensler med plast, kan det fint stå en uke uten rengjøring. Hvis du tenker å gjøre malejobben i stige, . Vi lever i en tid hvor det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut – hjemmene våre skal uttrykke levd liv og personlighet. Med LADY Minerals kalkmaling har et gammelt håndverk fått nytt liv, og denne tendensen passer veldig godt . Det matte kalklook og de uens og changerende overflader giver et flot, men samtidigt roligt spil på væggen. En vinner, – en lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge.


Lady Minerals er nem at påføre, giver et dejligt mat udtryk og . På den måten får du kombinert . Varmgrå er en lun gråfarge, – gråligere i tonen enn Kalkgrå som er beskrevet over. Pauls Blue sammen varme . Y-en står for yellow. På jakt efter en fina grå färger?


Vindusomramming vannbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.